Το Dior Sauvage δημιουργεί μία Σειρά digital ντοκιμαντέρ

 To Dior Sauvage λανσάρει μία σειρά διαδικτυακών ντοκιμαντέρ σε τρία επεισόδια. Ο Johnny Depp, «πρόσωπο» του αρώματος προσκαλεί το κοινό να ανακαλύψει τρεις άνδρες, που στην πραγματική ζωή έχουν επιλέξει το μονοπάτι της αυθεντικότητας, στα φιλμ που σκηνοθέτησε το δίδυμο «Mercenary».

Μια επιστροφή στις αρχές και στα ουσιαστικά στοιχεία της ύπαρξης, που θαυμάζει σε αυτούς τους ανώνυμους και απρόσμενους ήρωες στο φιλμ. Εικόνες που αιχμαλωτίζουν την καθηλωτική δύναμη αυτών των νέων «άγριων ανδρών», που γίνονται ένα με τη φύση.


Κάθε επεισόδιο επικεντρώνεται σε μια ακραία επιλογή ζωής κόντρα σε ένα χαρτογραφημένο πεπρωμένο. Κάθε ήρωας έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής και μια ηθική στάση, συνδυάζοντας υψηλά πρότυπα, φυσική δύναμη και ενδοσκόπηση.

Επιλέγοντας μια άγρια γη γίνεσαι ένα μαζί της. Βυθισμένος στην απεραντοσύνη της φύσης, συγκεντρωμένος μόνο στη δική σου προσπάθεια, διατηρώντας ωστόσο την εγκόσμια νοημοσύνη. Επιλέγοντας το πεπρωμένο σου μπροστά σε κάθε αντίθεση, αγνοώντας τους σύγχρονους, ιλιγγιώδεις ρυθμούς και την αστική τρέλα.

Στο αυστραλιανό έργο «Solace», πρωταγωνιστεί ο σέρφερ Harrison Roach, ο οποίος ζει μόνο για τον ωκεανό, αλλά και μέσω αυτού, βρίσκεται σε έναν πνευματικό διάλογο με τον εαυτό του, παρακολουθώντας το τέλειο κύμα μέρα με την μέρα.

Ο αυστριακός Jakob Von Plessen, γοητευμένος από τον τρόπο ζωής «Gauchο», ακολούθησε το μονοπάτι των ηρώων των παιδικών του χρόνων. Απομονωμένος στα παταγονικά τοπία αλληλεπιδρά με τα άλογά του και καλωσορίζει όσους επιθυμούν να ανακαλύψουν αυτόν τον τρόπο ζωής.

Τέλος, ο Ethan Pringle, o ορειβάτης με τα γυμνά χέρια, σχηματίζει ένα σώμα στον βράχο «El Capitan», του διάσημου εθνικού πάρκου Yosemite της καλιφορνέζικης ερήμου. Με γενναιότητα και χάρη, αψηφά το κενό και εξερευνά συνεχώς νέα μονοπάτια φυσικής και πνευματικής ανύψωσης.

You may also like