Το poster της νέας ταινίας της Jennifer Lawrence είναι τουλάχιστον ανατριχιαστικό…

 

Η JenniferLawrenceείναι από τα πιο «φρέσκα» ονόματα του Hollywood, που έχει καταφέρει να εδραιωθεί για τα καλά μέσα από τις ταινίες στις οποίες έχει παίξει αλλά και με το Όσκαρ που έχει κερδίσει για το ρόλο της στην ταινία «Silver Linings Playbook»του 2013. Έκτοτε, οι συμμετοχές της σε πληθώρα κινηματογραφικών παραγωγών δε σταματούν, γι’ αυτό και η είδηση της νέας της ταινίας δεν αποτελεί έκπληξη.

Η έκπληξη, όμως, έρχεται από όχι άλλο, παρά το posterτης ταινίας, που, αν κάτι το χαρακτηρίζει, είναι μία ξεκάθαρα ανατριχιαστική διάθεση και η αίσθηση ότι αυτό που πρόκειται να δούμε είναι μια ταινία διαφορετική από αυτές που η 26χρονη ηθοποιός έχει παίξει έως τώρα. Το νέο αυτό project φέρει τον τίτλο «mother!» και τελείται υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Darren Aronofsky, του σκηνοθέτη ταινιών, όπως «Black Swan», «Requiem for a dream» και «Pi».

Το cast του ψυχολογικού θρίλερ θα συμπληρωθεί από το Javier Bardem, που θα είναι ζευγάρι με τη Lawrence, τον Ed Harris, την Kristen Wiig και τα αδέρφια, Domhall και Brian Gleeson. Στην ταινία, μάλιστα, θα έχει ρόλο και η Michelle Pfeiffer, της οποίας οι κινηματογραφικές συμμετοχές τα τελευταία χρόνια είναι σπάνιες, αφού, όπως η ίδια έχει πει, έχει αφιερωθεί σε μεγαλύτερο βαθμό στην ανατροφή των παιδιών της.

Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση και το τρέιλερ της ταινίας, προς το παρόν, δεν έχουν κυκλοφορήσει, με την ημερομηνία του λανσαρίσματός της να είναι η 13η Οκτωβρίου.

You may also like