Το Santa Claus Kingdom βρίσκεται στην Ελλάδα

Το μεγαλύτερο όνειρο των απανταχού παρευρισκομένων παιδιών ήταν είναι και θα είναι να βρεθούν στο… σπίτι του Αϊ Βασίλη για να τον γνωρίσουν από κοντά!
Από την 1η Δεκεμβρίου μέχρι τις 3 Ιανουαρίου ο αγαπημένος άγιος των παιδιών μετακομίζει στο M.E.C. Παιανίας και καλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους θαυμαστές του να τον επισκεφθούν για να παίξουν, να διασκεδάσουν και να χαρούν με όλα τα θεάματα που τους προσφέρει απλόχερα.

Στην 12 στρεμμάτων έκτασή του περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό παγοδρόμιο, ένα μαγευτικό Μυθολογικό Πάρκο και τέσσερις μαγικές χώρες που μπορείτε να επισκεφθείτε. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά τον Αϊ Βασίλη, να διασκεδάσετε στην μήκους 30 μέτρων χιονοτσουλήθρα του, να δείτε τον κόσμο από ψηλά στο μεγάλο καρουζέλ και να ξεφαντώσετε στην πίστα baby cart και στα πολύχρωμα φουσκωτά παιχνίδια.

Την όμορφη ατμόσφαιρα συμπληρώνουν παιδικές θεατρικές παραστάσεις, laser and 3D shows και συναυλίες με γνωστούς καλλιτέχνες, όπως η Ήβη Αδάμου, οι NEVMA, o Stan, τα Κόκκινα Χαλιά, ο Μύρωνας Στρατής, ο Γιάννης Ζουγανέλης και πολλοί άλλοι αξιόλογοι καλλιτέχνες.

Στη fantasy adventure land δηλαδή στο μαγικό κόσμο των Χριστουγέννων θα επισκεφθείτε το εργοστάσιο του Αϊ Βασίλη, το Μαγικό Λαβύρινθο, θα παρακολουθήσετε laser show σε igloo, θα διασκεδάσετε στο καρουζέλ, στα συγκρουόμενα, στο τρενάκι, ενώ θα μπορέσετε επίσης, να ψαρέψετε, να παίξετε σκοποβολή και να δείτε το πάρκο από τον τοίχο αναρρίχησης.
Για τα πιο μεγάλα παιδιά υπάρχουν café- bars και καταστήματα εστίασης όπου θα μπορούν να απολαύσουν τις χριστουγεννιάτικες λιχουδιές του Αϊ Βασίλη.

Σπεύσατε να ονειρευτείτε και να μείνετε για πάντα παιδιά στο βασίλειο του Santa Claus!

Τhe Santa Claus Kingdom
Λεωφόρος Λαυρίου 301,
Μ.Ε.C. Παιανίας.

You may also like