Το Work From Home έχει περισσότερη πλάκα… με στυλ!

Τα μέτρα αποστασιοποίησης συνεχίζονται και η δημιουργία μίας ρουτίνας είναι αυτή που μας βοηθά να μην επηρεαστεί η ψυχολογία μας. Πράγμα βασικό για να εξακολουθούμε να αντέχουμε αυτήν την περίοδο. Ένα κομμάτι αυτής της ρουτίνας είναι και η διαδικασία του να βγούμε από την άνεση της πυτζάμας μας. Γι’ αυτό αν σκέφτεστε πώς να κάνετε ακόμη πιο ξεχωριστό το Work From Home, ώρα να εξερευνήσουμε τη ντουλάπα μας… Ή να εκμεταλλευτούμε την εκπτωτική περίοδο για την επόμενη Zoom τηλεδιάσκεψη!

Work from Home with Style

               Στο Massimo Dutti συνεχίζουμε να βρίσκουμε πανέμορφα κομμάτια που θα απολαύσουμε ακόμη και μετά τα lockdowns. Αυτή τη βδομάδα παίζουμε λίγο με τον όγκο. Αυτό σημαίνει πως δε φοβόμαστε να συνδυάσουμε ένα φαρδύ παντελόνι τύπου culotte με ένα loose πουλόβερ boyfriend. Αν θέλουμε να κάνουμε το look ακόμη πιο ανέμελο, μπορούμε να φορέσουμε ένα φανελάκι με λαιμόκοψη που… Θα διακρίνεται ελαφρώς από τη λαιμόκοψη του πουλόβερ!

               Για τις φίλες που εργάζεστε από το σπίτι, αυτά τα cowboy μποτάκια Seven από τη συλλογή του Tsakiris Mallas θα συμμπληρώσουν ιδανικά ένα cozy outfit…

               … Ενώ για τις φίλες που πηγαίνουν στο γραφείο, το look μπορεί να γίνει πρακτικό κι office friendly με αυτές τις μπότες Renato Garini με τη διακριτική μεταλλική λωρίδα στο μεσαίου ύψους τακούνι.

               Βεβαίως θέλουμε και το “bling” μας στην εμφάνισή μας κι αυτές οι αλυσίδες λαιμού από την Iosifina θα γίνουν οι καλύτερές μας φίλες!

               Οκτάωρο τέλος… ώρα για pampering!

               Ένα χαλαρωτικό ντους πάντα μπορεί να απομακρύνει τις σκέψεις που μας προβληματίζουν. Πόσο μάλλον όταν το απολαμβάνουμε με τη σειρά σώματος Thé Des Vignes της Caudalie. Το shower gel της σειράς προσφέρει άμεση ενυδάτωση χωρίς να επηρεάζει το pH της επιδερμίδας μας… Ενώ μαζί με το body lotion η επιδερμίδα αποκτά ένα μεθυστικό άρωμα λευκού μόσχου, ανθών νερολί και πιπερόριζας. Απλά εθιστικό, σας το λέω από πείρας!

               Και βέβαια, δεν παραλείπουμε το πρόσωπό μας. Ακόμη κι αν δε βγαίνουμε για να φάμε ή να πιούμε ένα ποτό με την παρέα μας, η επιδερμίδα του προσώπου θέλουμε να αντανακλά λάμψη κι υγεία. Την ενισχύουμε, λοιπόν, με τη μάσκα ενυδάτωσης με πράσινο σταφύλι κι υαλουρονικό οξύ που θρέφει την επιδερμίδα σε βάθος.

        Αμέσως μετά “κλειδώνουμε” την υγρασία με το Vinosource Moisturizing Sorbet. Είναι πλούσια σε πολυφαινόλες (γνωστές για την αντιοξειδωτική τους δράση), νερό με σταφύλι, χαμομήλι και βούτυρο καριτέ. Σε μία μόλις ώρα εφαρμογής, η επιδερμίδα αποκτά ματ όψη με μειωμένη λιπαρότητα και γυαλάδα ενώ ταυτόχρονα εξισορροπείται η έκκριση σμήγματος που οδηγεί σε ακμή. Ένα beauty must have, θα έλεγα!

               Φυσικά μην ξεχνάτε πως εσείς ορίζετε το συλ κι όχι εκείνο εσάς. Μέχρι το επόμενο ραντεβού μας, #staysafe, #stayhealthy, #staypositive

Featured image: @magnetme / unasplash.com

You may also like