Τραπέζι workstation ετοιμάζεται να λανσάρει η Apple

         iDesk 2 H Apple έχει τη φήμη της εταιρείας που «ακούει» και λαμβάνει υπ’όψιν τις ανάγκες των καταναλωτών της μετατρέποντας – κατά κάποιον τρόπο – τις επιθυμίες τους σε gadgets. Πρόσφατα, λοιπόν, η εταιρεία MacLife παρουσίασε το σχέδιο ενός Apple iDesk το οποίο μπορεί να μετατρέψει το iPad σε έναν πολυλειτουργικό σταθμό εργασίας.
           Η πρωτοποριακή εφεύρεση θα αλλάξει τον τρόπο που εργαζόμαστε στο γραφείο δημιουργώντας διαδραστικό λειτουργικό περιβάλλον, το οποίο θα μπορούσε να έχει ως αποτέλεσμα μία πιο παραγωγική μέρα στη δουλειά. Το τραπέζι θα μπορεί να συγχρονιστεί με άλλες συσκευές iOS τοποθετώντας τις απλά πάνω στο γραφείο.          Το φουτουριστικό αυτό concept θα περιλαμβάνει φόντα επιφάνειας εργασίας που θα δίνουν στους χρήστες τη δυνατότητα να φτιάξουν οποιοδήποτε background επιθυμούν, κάνοντας το είτε να θυμίζει γραφείο από μαόνι είτε γαλαξιακό τοπίο. Επίσης, με το Apple iDesk οι χρήστες θα μπορούν να «τρέχουν» πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα, όπως ημερολόγιο, τηλέφωνο ή ακόμα θα μπορούν να κάνουν συζητήσεις μέσω των λογαριασμών τους στα social media.
           Αν κι αυτή είναι ακόμα η πρώτη φάση του concept, το Apple iDesk αναμένεται να κάνει θραύση!
            Πηγή: εδώ
Προσωπικό σχόλιο: Για να μη λέτε πως σας το λέω τελευταία στιγμή… 31 Δεκεμβρίου είναι τα γενέθλιά μου. Μη με ρωτάτε τι θέλω, ξεκινήστε να «ξηλώνεστε»!

You may also like