Υδροχόος ο χειμωνιάτικος‏, από την Εύη Τσανάκα

c3fad5facb31db0477418b56bcbe320cΥδρόχοος ο πεισματάρης και ο χειμερινός. Καθότι δεύτερο ζώδιο του χειμώνα καταλαβαίνεις, πως βρίσκεσαι στη καρδιά του. Τι άλλο λοιπόν θα μπορούσα να σου προτείνω εκτός από κάτι κομψό, δυναμικό αλλά και θηλυκό ταυτόχρονα. Το χρώμα σου λοιπόν, είναι αυτό του μούρου. Γνωστό και ως berry ή burgundy (μούρο το βουργουνδικό δηλαδή). Στα νύχια, στα χείλη ακόμα και στα μάτια. Γιατί έχουμε πει πολλές φορές πως τα χρωματιστά smokey έχουν πλάκα. Και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Τόλμησε να παίξεις με όλες του τις αποχρώσεις και δεν θα βγεις χαμένη. It’s a promise!

Η πιο hot τάση στο φετινό μακιγιάζ ήρθε ακριβώς για’σένα λοιπόν. Τα berry lips θα σε σώσουν από όλες εκείνες τις ημέρες που δεν ήξερες τι μακιγιάζ να κάνεις (και ok, βαριόσουν και λίγο). Απλά, γρήγορα και με εντυπωσιακό όμως αποτέλεσμα, θα κάνεις τους συνομιλητές σου, να κρέμονται κυριολεκτικά από τα χείλη σου. Δώσε στα φρύδια σου ένα όμορφο και περιποιημένο σχήμα. Τόνισέ τα και γέμισε τα κενά τους με ένα μολύβι φρυδιών. Τιθάσευσέ τα με μια μάσκαρα φρυδιών (ναι οι περισσότερες εταιρείες έχουν προσθέσει το συγκεκριμένο προϊόν στη γκάμα τους), και είσαι σχεδόν έτοιμη. Τέλος, καλοσχημάτισε και γέμισε τα χείλη σου με ένα burgundy ή berry κραγιόν. Η μάσκαρα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του οποιουδήποτε μακιγιάζ οπότε, δώστης να καταλάβει.

Και επειδή εμείς εδώ στο The K-magazine θέλουμε να σου τα δείχνουμε και να σου τα δίνουμε όλα, σήμερα, θα σε οδηγήσω στη Burberry. Μια εταιρεία που φέτος πήρε αυτή τη τάση και την απογείωσε, προσφέροντάς μας απλόχερα τη δική της εκδοχή με την Eye Colour Silk – Mulberry No.204 και το Burberry Kisses Bright Plum 101.
burberry-eye-colour-wet-and-dry-silk-shadow-mulberry-no-204-0-09-oz

 

Η Εύη Τσανάκα είναι αισθητικός, make-up artist και blogger και μπορείτε να μάθετε περισσότερα: εδώ

You may also like