Υποδεχτείτε τα Sachajuan!

Η αναζήτηση για καινούργια προϊόντα είναι συνεχώς ελκυστική και τα σύγχρονα καλλυντικά είναι περισσότερο εξελιγμένα για να κερδίζουν την εμπιστοσύνη μας. Τα σουηδικά προϊόντα ήρθαν να μας εκπλήξουν με τις καινοτομίες τους. Απολαύστε τα  ιδιαίτερα αφρόλουτρα τους καθώς και τις έξυπνες λύσεις για τα μαλλιά. Θα βρίσκουμε καινούργιες απολαύσεις χωρίς βέβαια να αναιρούμε τις παλαιότερες απλά θα τα ακολουθούμε…

  • Το Sachajuan ginger FLOWER αφρόλουτρο με την προηγμένη τεχνολογία του καθαρίζει απαλά το δέρμα, το ενυδατώνει και αφήνει το άρωμα του περγαμόντου, τζίντζερ και λεμονιού. Η απαλότητα του σε κερδίζει από το πρώτο λεπτό χωρίς να αφήνει καθόλου ξηρασία στο δέρμα.2.
  • Το Sachajuan Shiny Citrus αφρόλουτρο είναι για εσάς που προτιμάτε τα αρώματα που σαφώς δεν είναι γλυκά αλλά τα εσπεριδοειδή. Σας δίνει την καθαριότητα που θέλετε χωρίς να ταλαιπωρεί το δέρμα με ερεθισμούς η τυχόν κοκκινίλες. Απαλό σαν χάδι σας ανανεώνει με την εξαιρετική αίσθηση του κίτρους.
  • Πολλές φορές με ρωτούν για δυναμωτικά σαμπουάν αλλά καθώς η τεχνολογία εξελίσσεται υπάρχουν πλέον και conditioner που πυκνώνουν τα μαλλιά όπως το SACHAJUAN Thickening Conditioner με την δυναμωτική του δράση. Δίνει στο δέρμα σας ομαλή ένταση καθώς τα μαλλιά τρέφονται, αποσυναρμολογούνται και προστατεύονται παρέχοντας μια βάση για εκπληκτικό στυλ. Τα προστατευτικά θερμότητας και υπεριωδών ακτίνων συνεργάζονται για να κάνουν τα μαλλιά σας πιο υγιή, πιο λαμπερά και πιο όμορφα.
  •  Μια ωραία εναλλακτική λύση είναι η Sachajuan Hair Cleansing Cream. Ανανεώστε τα μαλλιά σας με τη νέα κρέμα καθαρισμού μαλλιών, η οποία καθαρίζει τα μαλλιά χρησιμοποιώντας μια νέα, μη παραδοσιακή τεχνική που βασίζεται σε κεριά φροντίδας. Η νέα φόρμουλα κρέμας δεν αφρίζει, αλλά δημιουργεί λάμψη, υγρασία και απαλότητα ενώ αναζωογονεί τα μαλλιά σας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, συμπεριλαμβανομένων των ξηρών, λευκασμένων, χρωματισμένων ή κατεστραμμένων μαλλιών.

Με την πρώτη δοκιμή θα νιώσετε σίγουρα κερδισμένες… enjoy it!

You may also like