Υποδεχόμαστε το φθινόπωρο… with a glamorous smile!

Επίσημα βρισκόμαστε στα μισά του Σεπτέμβρη και, παρά κάποιες βροχές τις προηγούμενες μέρες, ο καλοκαιρινός καιρός εμφανίζεται κάπως πιο επίμονος. Τι κι αν ξεκίνησαν τα σχολεία κι αν οι εξορμήσεις στη θάλασσα περιορίστηκαν; Ο Σεπτέμβριος μπορεί να μας θυμίζει την επιστροφή στην καθημερινότητα…Αλλά κι εμείς επιστρέφουμε σε αυτήν με αισιοδοξία, χαμόγελο και… πολύ σωστά, στυλ!

               Στα καταστήματα οι νέες κολεξιόν έχουν ήδη καταφθάσει και μας περιμένουν να τις γνωρίσουμε καλύτερα! Σε αυτήν του Zara ανακαλύψαμε αυτό το πανέμορφο wide leg παντελόνιμε ανδρικό κόψιμο, ιδανικό για το γραφείο αλλά και για μία βόλτα με την παρέα μας μετά το σχόλασμα “to blow off some steam”! Άσε που και το χρώμα της μας κρατάει ακόμη σε καλοκαιρινό mood!

               Μένουμε στο Zara, κι αυτό το μπλουζάκι έρχεται να συνδυαστεί αρμονικά με το παντελόνι, χάρη στο γήινο τόνο της άμμου αλλά και την κομψή λεπτομέρεια με βολάν στην καβαδούρα του top.

               Αξίζει εδώ να αναφέρουμε πως και τα δύο κομμάτια είναι μέρος της πρωτοβουλίας Join Life του brand όπου χρησιμοποιούνται νέες τεχνολογίες και ύλες που συμβάλλουν στην ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου που είχαν υλικά και τεχνικές του παρελθόντος. Στην ύφανση του παντελονιού έχει χρησιμοποιηθεί ανακυκλωμένος πολυεστέρας από πλαστικά PET, μειώνοντας έτσι την επιβάρυνση του περιβάλλοντος από τα πλαστικά απορρίμματα. Το δε top είναι κατασκευασμένο από οργανικό βαμβάκι, το οποίο έχει καλλιεργηθεί χωρίς τη χρήση γενετικά τροποποιημένων σπόρων, χημικών λιπασμάτων και παρασιτοκτόνων, ώστε να διατηρηθεί η γονιμότητα του εδάφους και η βιοποικιλότητα των σπόρων. Ποιος είπε πως οικολογική συνείδηση και στυλ δεν πάνε χεράκι χεράκι;

               Pump me up…

               Έχουμε μπει στην περίοδο που δε μπορούμε να αποφασίσουμε με ευκολία: “Σανδάλια ή μπαλαρίνες; Πέδιλα ή γόβες;”. Σε αυτήν την περίπτωση, θα ψηφίσουμε γόβες, γιατί αυτές από τη συλλογή του Tsakiris Mallas σε φωτεινό λευκό και σε snake pattern μας βοηθούν να παίξουμε λίγο ακόμη με ζωηρούς χρωματικούς συνδυασμούς!

               Όσο για το πού θα…χωρέσουμε την πολυάσχολη μέρα μας; Στα καταστήματα Tsakiris Mallas μας περιμένει αυτή η πανέμορφη Nine West tote bag που θα συμβάλλει στο office look μας!

               Λατρεύω το “less is more” motto, ακόμη κι όταν πρόκειται για λαμπερά αξεσουάρ! Και η αγαπημένη μας Iosifina μας αποδεικνύει πως ένα τόσο όμορφο κολιέ όπως η Xenia της αρκεί ώστε να προσδώσει την extra glam νότα στο outfit μας!

             

               Μακιγιάζ, ήλιος, ζέστη, ιδρώτας… Πώς να μη χρειάζεται η επιδερμίδα μας κάτι παραπάνω ώστε να παραμένει σφριγηλή κι υγιής; Γι’ αυτό και το πρωί, μετά τον καλό καθαρισμό του προσώπου και πριν προχωρήσουμε στην εφαρμογή οποιουδήποτε άλλου προϊόντος… Εμπιστευόμαστε τη Frezyderm και την Moisturizing 24HCream. Πρόκειται για μία σύνθεση με ελαφριά υφή που χάρη στο συνδυασμό τριών φυτικών εκχυλισμάτων και κεραμιδίων προσφέροντας ενυδάτωση με διάρκεια που διαρκεί έως κι επτά ώρες. Την ίδια στιγμή προσφέρει ισχυρή αντιοξειδωτική προστασία του DNA του δέρματος από τη φωτογήρανση. Λειττουργεί εξαιρετικά ως βάση για το μακιγιάζ μας. Αλλά και μετά το ντεμακιγιάζ μας θα αναπληρώσει αμέσως την υγρασία της επιδερμίδας.

                         Και βεβαίως μην ξεχνάτε: μέχρι το επόμενο ραντεβού μας… #staysafe, #stayhealthy, #staypositive

Featured image: unsplash.com/@thatsmrbio

You may also like