Φάρσα με σκύλο – αράχνη γίνεται viral ( + video)

Spider Dog 3.jpg-largeΤο να κάνεις μία καλή φάρσα θέλει μαεστρία, γιατί στην ουσία πρέπει να καταφέρεις να πείσεις το υποψήφιο «θύμα» σου πως μπορεί ένας από τους μεγαλύτερους –αν όχι Ο μεγαλύτερος – έχει σάρκα κι οστά. Στη συνέχεια, απλά απολαμβάνεις τη φάτσα του «θύματος» όταν αποκαλύπτει τη «σκευωρία»!
Αυτό φαίνεται να το κατάφερε ένας φαρσέρ από την Πολωνία, ο SA Wardega ο οποίος αφότου σχεδίασε ένα τεράστιο κοστούμι αράχνης, το φόρεσε σ’ έναν μικρόσωμο σκύλο και μετά… τον άφησε να αλωνίζει στο δρόμο!
Το «τέρας» στεκόταν πάνω από ένα «πτώμα» μέσα στο ασανσέρ, περαστικοί στο πάρκο αντικρίζουν με φρίκη έναν άνθρωπο παγιδευμένο σ’ έναν τεράστιο ιστό, άλλα «θύματα» της απαίσιας «αράχνης» κρέμονται στους σταθμούς του μετρό… Και φυσικά όταν το «τέρας» πλησιάζει, ο κόσμος τρέχει να σωθεί! Μέσα στον πανικό τους προφανώς δεν αντιλήφθηκαν πως πρόκειται για έναν σκύλο ο οποίος απλά τους κυνηγούσε… για να παίξει, αγνοώντας φυσικά το λόγο για τον οποίο έτρεχαν όλοι έντρομοι μακριά του!
Στην αρχή το βίντεο, μια που είναι γυρισμένο νύχτα μπορεί να προκαλεί την τρίχα να σηκωθεί κάγκελο, αλλά αν το παρατηρήσεις λίγο καλύτερα, μπορείς και να γελάσεις! Βέβαια, αγνοώ την τύχη του φαρσέρ, εάν κι εφόσον αποκαλύφθηκε με τον έναν ή τον άλλον τρόπο! Όσο για το σκύλο…. Ελπίζω μετά να πήρε τα χάδια που του αξίζουν!

You may also like