Φέτος οι τάσεις μεταμορφώνουν τα ψηλοτάκουνα σε κοσμήματα

Αυτή η χρονιά έχει κάτι διαφορετικό, επιζητά και θέλει να αλλάξουμε το στιλ μας με μικρές αλλά σημαντικές κινήσεις. Μια κίνηση – ματ που μπορείς να κάνεις αρχικά, είναι να φοράς περισσότερο ψηλοτάκουνα στη ζωή σου και δεύτερον και πιο σημαντικό να επενδύσεις σε αυτά, επιλέγοντας εκείνα που μοιάζουν σαν κοσμήματα και έχουν πάρει την πιο λαμπερή πλευρά τους. Είσαι έτοιμη λοιπόν για επιπλέον λάμψη στο στιλ σου αλλά και στα πόδια σου;

@jimmychoo

Η τάση:

Μεγάλα brandsκαι οίκοι μόδας όπως οι : Jimmy Choo, Area, Balmain, Aquazzura, Rene Caovilla και αρκετοί ακόμα, έκατσαν σοβαρά και σχεδίασαν παπούτσια και συγκεκριμένα ψηλοτάκουνα που λόγω σχεδιασμού και επιλογή υλικών μοιάζουν με πραγματικά κοσμήματα. Προτείνουν μάλιστα με ένα τρόπο να μην φορέσουμε έντονα κοσμήματα και αξεσουάρ, αφήνοντας έτσι τον πρωταγωνιστικό ρόλο στα λαμπερά ψηλοτάκουνα. Είναι μια τάση που θέλει προσοχή, έτσι ώστε το στιλ σου να μην ξεφύγει από τα όρια του κομψού και να περάσει στην αντίπερα όχθη, σε εκείνη του κιτς.

@area

How to style:

Διάλεξε εκείνο το ζευγάρι ψηλοτάκουνα που σου ταιριάζουν και είναι όσο λαμπερά και ιδιαίτερα επιθυμείς και μέσω του στιλ σου άφησε τα να ‘’μιλήσουν’’. Για παράδειγμα, επίλεξε ένα ανδρόγυνο look και κάνε την statement κίνηση, φορώντας ένα πέδιλο ή ένα mule ή ότι άλλο θες που είναι διακοσμημένο με λαμπερές πέτρες και άλλα υλικά που το κάνουν να φαίνεται σαν κόσμημα. Όπως και να έχει, πριν βάλεις ένα τόσο ιδιαίτερο παπούτσι, έχε στο μυαλό σου τη λέξη ισορροπία. Και κράτα αυτό που σου λέμε!

@renecaovilla

Don’t:

Προσοχή στην επιλογή του παπουτσιού. Αυτό που θέλεις στην πραγματικότητα είναι να φοράς ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα που ‘’φωνάζουν’’ από μακριά πολυτέλεια. Άρα δώσε αρκετή προσοχή στα υλικά που κοσμούν στο παπούτσι σου γιατί σίγουρα δεν θες να φαίνεται κάτι ψεύτικο και ‘’δεύτερο’’.

5 dream-to-buy items:

Εμπνεύσου, πάρε ιδέες από τα σχέδια των πιο σημαντικών οίκων μόδας και αυτή τη χρονιά αντιμετώπισε τα ψηλοτάκουνα σου σαν να φοράς κοσμήματα.

Photo credits:  @jimmychoo (instagram)

You may also like