Φέτος το λευκό πουκάμισο θα επισκιάσει και τα πιο statement ρούχα

Άραγε είναι εφικτό το κλασικό λευκό πουκάμισο να επισκιάσει τις υπόλοιπες ανοιξιάτικες τάσεις; Εμείς θα απαντήσουμε ένα μεγάλο ναι, αφού ιδιαίτερα σχέδια, κομψά υφάσματα και αναπάντεχα διακοσμητικά πρωταγωνιστούν και δίνουν μια νέα διάσταση στο λευκό πουκάμισο. Και η αλήθεια ήταν ότι αυτή την ολική μεταμόρφωση την χρειαζόταν.

@MIUMIU

Την αρχή στην αποδόμηση του λευκού πουκάμισου έκαναν ο οίκος μόδας MiuMiuκαι το brandGanni. Μας εντυπωσίασαν οι oversizedγιακάδες και τα μεγάλα μανίκια που πρόσθεσαν αλλά και τα δεσίματα που δίνουν έξτρα ενδιαφέρον σε κάθε ντύσιμο.

@GANNI

Γιατί να αποκτήσεις το ιδιαίτερο λευκό πουκάμισο: Γιατί συνδυάζει το κλασικό με το σύγχρονο στοιχείο και με ένα μαγικό και πολύ ενδιαφέρον τρόπο, ταιριάζει σε όλα σχεδόν τα στιλ. Τα πουκάμισα αγαπιούνται από όλες τις γυναίκες και αυτό γιατί είναι άνετα, ‘’εύκολα’’ στο να συνδυαστούν και μπορεί σε πολλές περιπτώσεις να κρύψουν και τυχόν ατέλειες.

@GRECEGHANEM

Πως θα το φορέσεις: Αρχικά άφησε τη φαντασία σου ελεύθερη και μην φοβηθείς να κάνεις τις υπερβολές σου. Άλλωστε μέσω από αυτές θα πας ένα βήμα παραπέρα και θα δεις με άλλα μάτια το λευκό πουκάμισο. Για παράδειγμα, συνδύασε το με άλλα ιδιαίτερα ρούχα ή άφησε το πουκάμισο να πρωταγωνιστήσει φορώντας από κάτω ένα απλό τζιν παντελόνι ή ένα ποδηλατικό κολάν.

@SLIPINTOSTYLE

Τι ξεχωρίζει: Αν έπρεπε να πούμε τι θα κάνει την διαφορά σε αυτή την τάση, σίγουρα αυτό θα ήταν οι γιακάδες. Όσο μεγαλύτεροι τόσο πιο στιλάτοι!

@SLIPINTOSTYLE

Οι 3 top επιλογές μας:

www.net-a-porter.com

Επένδυσε στο πιο hot item της φετινής άνοιξης.

Photo credits:  Instagram @MIUMIU

You may also like