Φέτος το τσικνίζουμε στο “Ποτήρι”!

potiriΕάν αναζητείτε ένα μέρος όπου τόσο ο χώρος όσο και οι άνθρωποι και το φαγητό να δημιουργούν μία ατμόσφαιρα παράδοσης και οικογένειας αλλά παράλληλα να είναι εξαιρετικά προσεγμένο με το μεράκι πίσω από αυτό να είναι εμφανές, τότε το Ποτήρι είναι το κατάλληλο για εσάς.
Το Ποτήρι είναι η ταβέρνα που βρίσκεται στην πλατεία του Νέου Ηρακλείου, στη Νεότητος 4. Δεδομένου ότι οι άνθρωποι εκεί θέλουν να φροντίζουν για όλα μη αφήνοντας παραπονεμένους τους θαμώνες τους, από τα πρώτα κιόλας βήματά του έχει ενσωματώσει στο μαγαζί ζωντανό πρόγραμμα για να συνοδεύει το φαγητό και την καλή συντροφιά. Έντεχνα, ρεμπέτικα, παλιό και νέο ρεπερτόριο, αποτελούν μέρος του γευστικο ακουστικού πακέτου που απολαμβάνει όποιος επιλέξει το Ποτήρι. Εάν τύχει α επιλέξετε μέρα αιχμής με πολύ κόσμο και liveμουσική δεν υπάρχει περίπτωση να αντισταθείτε και να μη σηκωθείτε να χορέψετε κι εσείς, όπως και όλοι τριγύρω σας θα έχουν κάνει ήδη!

ποτηρι
Όσον αφορά το φαγητό, δε λείπουν οι απολαυστικοί μεζέδες και γενικά τα πιάτα που θα ικανοποιήσουν κάθε λογής γούστα. Αρχίζουμε με τις σαλάτες… Η σαλάτα Ποτήρι ανοίγει ωραία την όρεξη με τις πιπεριές, τη γκούντα και τη σως της. Για τη συνέχεια, οι γαρίδες σαγανάκι δε θα μπορούσαν να λείπουν από το τραπέζι ενώ η πατάτα της γιαγιάς με μπέικον, κρέμα γάλακτος και γκούντα στο φούρνο αποτελούν μία θεσπέσια επιλογή. Σε αυτό το σημείο μπορείτε είτε να συνεχίσετε με μεζέδες είτε να πάτε σε πιο κυρίως πιάτα, όπως το χοιρινό κότσι στο φούρνο. Φυσικά, το ποτό ρέει άφθονο με επιλογές ανάμεσα σε πολλά ονόματα. Ενδεικτικά, κοκκινέλι Τύρναβου, πολυ-ποικιλιακός Χατζημιχάλη, ρακόμελο, κ.α.

Όπως βλέπετε, λοιπόν, δεν πρέπει να χάσετε άλλον καιρό. Γι’ αυτό, γλεντζέδες και μη μπείτε στο e-table.gr και κάντε τώρα την κράτησή σας για να απολαύσετε τις γευστικές προτάσεις του μαζί με ωραία live μουσική!

You may also like