Φέτος το cocooning γίνεται με φαντασία και… αντίσταση στα τετριμμένα!

Οι νέες capsule συλλογές Tezenis ντύνουν τις φθινοπωρινές μας μέρες στο σπίτι.

Καλώς μας ήρθε ο Οκτώβρης και τα χουχουλιάρικα απογεύματα στο σπίτι! Καλώς μας ήρθαν, όμως, και οι νέες συλλογές του Tezenis που θα κάνουν τις Netflix ‘n’ Chill βραδιές ακόμη πιο απολαυστικές!

            Ποιος είπε πως ο Mickey Mouse είναι μόνο για τα μικρά παιδιά; Είμαστε κι εμείς (μεγάλα) παιδιά που μεγαλώσαμε με το διάσημο ποντικό! Γι’ αυτό και μας συντροφεύει είτε σε άνετα tank tops και φούτερ για το σπίτι σε συνδυασμό με άνετες παντελόνες και joggers…

            … είτε σε παιχνιδιάρικες πυτζάμες!

           

            Στη Mickey Mouse capsule συλλογή, όμως, θα βρούμε και εσώρουχα με prints με τον αγαπημένο ήρωα. Η παιδική ανεμελιά του print συναντά την άνεση και τις κομψές γραμμές που χαρακτηρίζουν τα εσώρουχα Tezenis!

            Και βέβαια οι κάλτσες με αντιολισθητικούς πάτους κάνουν τα απογεύματα στο σπίτι ακόμη πιο cosy!

           

            Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που τάσσονται υπέρ του αγώνα του Professor, της Tokio και της υπόλοιπης συμμορίας στο “La Casa De Papel”. Γιατί, όμως, μηννα φορέσουμε την κόκκινη φόρμα και τη μάσκα Dali όταν μπορούμε να φωνάξουμε “Resistancia!” με αυτό το T-Shirt; Και μάλιστα να δημιουργήσουμε ένα όμορφο outfit για το σπίτι αλλά και για μία βόλτα συνδυάζοντάς το με push up leggings;

            Κι αν είμαστε σε mood για reruns του show, τα σετ εσωρούχων και πυτζάμας της συλλογής μας βάζουν αμέσως… μέσα στο Νομισματοκοπείο!

            Εσείς το μόνο που έχετε είναι να επισκεφθείτε ένα κατάστημα Tezenis. Ή μάλλον να μπείτε να κάνετε μία βόλτα στο νέο eshop ! Κάντε τους δικούς σας συνδυασμούς που θα ταιριάξουν με τη διάθεσή σας όταν γυρίζετε σπίτι ή όταν απολαμβάνετε το day off σας!

You may also like