Φασολάκια με πατάτες

ΥΛΙΚΑ : (για 6 άτομα)
1 κιλό φρέσκα Φασολάκια
1 μεγάλο, τριμμένο Κρεμμύδι
4 Πατάτες
4 ώριμες Ντομάτες
λίγο τριμμένο Σκόρδο
ψιλοκομμένος Μαϊντανός
Αλάτι
Πιπέρι
λίγη Ζάχαρη

353244ba5e76f0fdbea69f4c9baac174ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Καθαρίζετε και πλένετε καλά τα φασολάκια. Ζεσταίνετε το λάδι σε μια κατσαρόλα και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι, προσθέτετε  τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τις πατάτες, καθώς και λίγο νερό και αφήνετε τα φασολάκια να σιγοψηθούν για 20 λεπτά.

Τέλος, προσθέτετε τις πατάτες κομμένες στα τέσσερα. Θα χρειαστεί να ρίξετε λίγο ακόμα νερό και να αφήσετε το φαγητό να βράσει καλά.

ΤΙΡS:

1.Μπορείτε να παραλείψετε το τσιγάρισμα του κρεμμυδιού και να ρίξετε όλα τα υλικά συγχρόνως στην καταρόλα. Ετσι, το φαγητό γίνεται ελαφρύτερο.

2.  Συνοδέψτε το με φέτα…

 

You may also like