Φθινοπωρινή Σονάτα: Ζώδια, έρωτας, Ανάδρομος,εκλείψεις…and everything in between, από τη Χρ. Θεοχάρη

b21ce74537082d6157b41e21e7455ed1Το φθινόπωρο του 2014 τα περιλαμβάνει όλα: ο Άρης στον δυναμικό, φλογερό Τοξότη από τις 14/9 μέχρι και τις 26/10, η Φθινοπωρινή Ισημερία στις 22/9, ο Ανάδρομος Ερμής(ω, ναι!) από τις 4/10 έως και τις 25/10 κι ένα καταπληκτικό πύρινο τρίγωνο Ουρανού-Δία-Άρη από τις 25/9 έως τις 15/10 που θα ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα και θα αλλάξει τη ζωή πολλών! Βάλτε και τις 2 εκλείψεις στο μείγμα, η μία Σεληνιακή, στις 8/10 στον Άξονα Κριού-Ζυγού και η άλλη Ηλιακή, σις 24/10 στον΄Άξονα Σκορπιού/Ταύρου κι έχετε μια εκρηκτική περίοδο! Προσθεδείτε!

Άρης στον Τοξότη
Ο Άρης πέρασε από το υδάτινο,σκοτεινό, έντονο ζώδιο του Σκορπιού στον εξωστρεφή, πύρινο και επεκτατικό Τοξότη, ήδη από τις 14/9.Οι πράξεις μας συνδέονται άμεσα με τα ιδανικά μας,κυνηγάμε πιο εύκολα τα όνειρά μας, χαμογελάμε περισσότερο, αγαπάμε την περιπέτεια και τα ταξίδια.
Η ενέργεια του Τοξότη, σε τρίγωνο με τον Ουρανό, είναι ιδανική για ν’ αυξήσετε τη libido σας και να γυμναστείτε καλύτερα οριζοντίως! Αν είστε συνήθως ντροπαλοί/ες, στο σεξ, ζητήστε από το/τη σύντροφό σας ακριβώς αυτό που θέλετε στο κρεβάτι- είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να εξερευνήσετε τα όριά σας, γιατί είναι πιθανό να είναι εξίσου περίεργοι/ες όπως κι εσείς. Αν εσείς ή ο/παρτενέρ σας είναι ζώδιο της Φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης), ή έχει τον Άρη του/της σ’ αυτά τα ζώδια, θα νιώσετε αυτή την επιρροή ακόμη περισσότερο. Προσοχή, μην καείτε!
Εξαιρετική περίοδος για σεξ σε νέα μέρη. Μια σέξι απόδραση για ένα σαββατοκύριακο με τον/την καλό/καλή σας από τα μέσα Σεπτεμβρίου μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου, θα μπορούσε να «ανάψει» φωτιές στην ερωτική σας ζωή. Επωφεληθείτε από αυτή την παθιασμένη φάση κι αποδράστε. Απλώς να ξέρετε ότι μπορείτε να καταλήξετε να περάσετε όλο το σαββατοκύριακο στο δωμάτιο του ξενοδοχείου σας!

Φθινοπωρινή Ισημερία
Με τον Πλούτωνα να ορθοδρομεί επιτέλους,μετά από αρκετούς μήνες, η η Φθινοπωρινή Ισημερία, σηματοδοτεί την έναρξη μας νέας αρχής. Ο Ήλιος μπαίνει ταυτόχρονα στο διπλωμάτη, εξισορροπιστή Ζυγό, δίνοντας έμφαση στις σχέσεις μέσα από τη σωστή, εύρυθμη, αρμονική επικοινωνία και την υποχώρηση για το καλό του Εμείς. Όπως το φθινόπωρο μαζεύουμε τα δώρα του καλοκαιριού από τη Φύση, έτσι κι εμείς ξεσκαρτάρουμε τους φόβους μας, επαναπροσδιορίζουμε τα θέλω μας, ξεχωρίζουμε τις αρνητικές από τις θετικές σχέσεις και θέτουμε νέο πλαίσιο ζωής- πάντα και μόνο σε συνάρτηση με τα θέλω μας και τους ανθρώπους που αξίζουν να είναι στη ζωή μας.

Ερμής Ανάδρομος
Ο Aνάδρομος Ερμής προκαλεί πάντα εγκεφαλικά στις επικοινωνίες και στις μετακινήσεις, αλλά φέρνει και ανθρώπους από το παρελθόν, ολοκληρώνει εκκρεμότητες, αναβάλλει ό,τι χρειάζεται να ξανασκεφτούμε, αναθεωρεί σχέσεις και πρόσωπα, επαναφέρει ό,τι και όσους αξίζουν. Σίγουρα οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις, οι αναβολές και οι καθυστερήσεις δεν δημιουργούν ευνοϊκό κλίμα, αλλά η παύση χρειάζεται. Να πάρουμε μια ανάσα, να σκεφτούμε . Θα αναδρομήσει στις πρώτες 2 μοίρες του Σκορπιού αρχικά και μετά στον Ζυγό στις 16 μοίρες, όπου και θα καταλήξει (ναι, κινείται ανάποδα!).Η πιο δύσκολη βδομάδα θα είναι 13-20/10 με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή.

Τρίγωνο Ουρανού-Δία-Άρη
Μια ευτυχής πλανητική συγκυρία στο πύρινο τρίγωνο του Δίας στο Λέοντα, του Ουρανού στον Κριού και του Άρη στον Τοξότη λειτουργεί από τις 25/9 μέχρι και τις 15/10, φέρνοντας ταχείες εξελίξεις στα προσωπικά και επαγγελματικά των ζωδίων της Φωτιάς αλλά και όσους έχουν ωροσκόπο και προσωπικούς πλανήτες εκεί. Όσοι δεν μίλησαν μέχρι τώρα, ή έσκυψαν το κεφάλι, ή δεν διεκδίκησαν όσα θα ήθελαν, τώρα μπορούν να βρουν μια θέση στον Ήλιο (κυριολεκτικά και μεταφορικά). Μπορεί να είναι η αρχή για νέα ξεκινήματα σε ερωτικό και προσωπικό επίπεδο, αλλά από την άλλη, η υπερβολή, οι εντάσεις, τα έντονα πάθη δεν θα λείψουν. Εφευρετικότητα, έμπνευση, έκφραση, δυναμισμός, κουράγιο, όραμα, ενθουσιασμός τόλμη. Διεκδικείστε όσα σας λείπουν, εξομολογηθείτε τον έρωτά σας στο αντικείμενο του πόθου σας, η τύχη και το μεγάλο τρίγωνο της Φωτιάς, ευνοεί τους τολμηρούς. Μας καλεί να αναζητήσουμε την ελευθερία μας.

ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΖΩΔΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ

Περισσότερα για την Χριστίνα Θεοχάρη, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

Σχετικό άρθρο:

Τα δώρα του Δία για κάθε ζώδιο, από τη Χριστίνα Θεοχάρη

You may also like