Φθινοπωρινό total look από την Bobbie Brown

Η θερμοκρασία κατεβαίνει και αρχίζει να φαίνεται το φθινόπωρο συνειδητά τις πρώτες πρωινές ώρες και παρόλο που είμαι κορίτσι του καλοκαιριού μου αρέσουν οι αλλαγές. Έτσι θα καλωσορίσω τα χρώματα του φθινοπώρου με τα ζεστά καφέ, σκούρα κόκκινα η τις κίτρινες αποχρώσεις που δίνουν φωτεινότητα στις πιο σκούρες αποχρώσεις ώστε να μας προετοιμάσουν για τον χειμώνα…Η εταιρεία που χρησιμοποιώ και αγαπώ για την ποιότητα των προϊόντων της και την εξαίσια ποικιλία των χρωμάτων της ως make -up artist είναι η Bobbie Brown. Δεν με έχει προδώσει ποτέ σε διάρκεια ή δεν έχω παρατηρήση καμία αλλοίωση των χρωμάτων ακόμη και στους 43 βαθμούς του καλοκαιριού….

Τι πρέπει να έχετε στη τσάντα σας για να νιώθετε ασφαλής .

  • Αν σας ενοχλούν οι μεγάλες συσκευασίες μες στην τσάντα και βαριέστε να κουβαλάτε πολλά τότε το Skin Foundation Stick είναι απαραίτητο για όλη την διάρκεια της μέρας για fresh-up της επιδερμίδας όταν είμαστε όλη μέρα εκτός σπιτιού.
  • Σίγουρα αν έχετε μαύρους κύκλους θα σας βοηθήσει να έχετε το Corrector Full-coverage dark circle eraser αλλιώς μια πούδρα SHEER FINISH PRESSED POWDER στην απόχρωση του δέρματος σας χρειάζεται για να φαίνεται το πρόσωπο καθαρό και λαμπερό .Έτσι δείχνουμε εντελώς ξεκούραστες.
  • Θα διαλέξω μια παλέτα με ζεστά καφέ σε διάφορες αποχρώσεις γιατί ταιριάζουν σε όλους τους τύπους επιδερμίδας. Η Shimmer Brick Compact– Bronze είναι ο πιο ωραίος συνδυασμός χρωμάτων αυτή την εποχή καθώς ακόμη έχουμε χρώμα στο δέρμα μας.

  • Πολλές φορές θα χρειαστούμε ένα μολύβι ματιών μαζί μας είτε γιατί δεν θέλουμε κάθε μέρα σκιές είτε γιατί θέλουμε να τονίσουμε τα βλέφαρα μας πιο πολύ. Όταν θέλετε γλυκό βλέμμα χρησιμοποιήστε καφέ χρώμα και όχι μόνο μαύρο. Το PERFECTLY DEFINED LONG-WEAR BROW PENCIL της Bobbie Brown είναι εξαιρετικό.
  • Το Juicy Date Crushed Liquid Lip είναι το lipstick για όλες τις ώρες και θα σας μείνει αξέχαστο γιατί είναι η πιο ωραία απόχρωση για πρωινές ώρες η βραδινές όταν έχετε πιο smokey eyes. Αν φυσικά θέλετε κάτι πιο έντονο το Cool Beets σε απόχρωση του βαθύ κόκκινου θα σας κάνει να νιώσετε το χρώμα του φθινοπώρου.

        Είστε έτοιμες να φύγετε χωρίς ενδοιασμό αν είστε αρκετά οργανωμένες….

You may also like