Φυσική κρέμα νυκτός από ελαιόλαδο, από τη Δήμητρα Γουλά

neck-liftΥλικά :
• 5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
• 1/2 κουταλάκι του γλυκού λεπτόρρευστο μέλι
• 1 κουταλάκι του γλυκού κερί μέλισσας

Εκτέλεση :
Ζεσταίνετε το κερί μέλισσας σε μπεν μαρί μέχρι να λιώσει και προσθέτετε ανακατεύοντας το ελαιόλαδο και το μέλι. Βγάζετε το μείγμα από τη φωτιά και το αφήνετε στο ψυγείο για 24 ώρες πριν το χρησιμοποιήσετε.

Απλώνετε ένα παχύ στρώμα από αυτή την κρέμα κάθε βράδυ με κυκλικές ανοδικές κινήσεις.

Πηγή: «Τι γεύση έχουν τα καλλυντικά σας;» από τη Δήμητρα Γουλά, εκδ. ΔΙΟΠΤΡΑ

*Σχετικά με τη Συγγραφέα Δήμητρα Γουλά

Η Δήμητρα Γoυλά σπούδασε επιστημονική αισθητική προσώπου και σώματος, με ειδίκευση στην προσωπολογία, στο Schoener Berufsausbildungs Institut στο Μόναχο. Παράλληλα, ειδικεύτηκε στο θεατρικό μακιγιάζ και στα σπέσιαλ εφέ κινηματογράφου. Ακολούθως σπούδασε αισθητική κοσμετολογία και οικονομική οργάνωση ινστιτούτων ομορφιάς και SPA στο Λονδίνο – Bitec: Higher National Diploma.
Αρθρογραφεί σε πολλά γυναικεία περιοδικά και έντυπα υγείας & ομορφιάς (Αρμονία, Elle, Shape, Metro, Glamour, Votre Beaute, Forma, Prevention, κ.ά.)
Έχει διατελέσει μόνιμη συνεργάτης σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές: «Μία με δύο» στη ΝΕΤ, «Όλα καλά» στο STAR, «Καλομελέτα κι έρχεται» στον ANT1, «Mες στην καλή χαρά» στον ALPHA, «Μένουμε Ελλάδα» στη ΝΕΤ, «Για μια καλύτερη ζωή» στον ΣΚΑΪ.
Σήμερα, η Δήμητρα Γουλά διατηρεί το πολύ επιτυχημένο dimitra goula boutique institute (www.dimitragoula.gr) στο κέντρο της Αθήνας. Πρόσφατα παρουσίασε τη δική της σειρά εξατομικευμένων, φρέσκων καλλυντικών «My handmade beauty» by Dimitra Goula, τα οποία είναι απαλλαγμένα από χημικά συντηρητικά, χρώμα, άρωμα και έκδοχα.

You may also like