Φόρμα: 6 υπέρκομψοι τρόποι να συνδυάζεις το must-have της χρονιάς

Πριν λίγα χρόνια η φόρμα αποτελούσε αναπόσπαστο μέρος του look του γυμναστηρίου και της άσκησης εκτός σπιτιού. Οι εποχές και οι τάσεις άλλαξαν, οι συνθήκες και η καθημερινότητα μας ανανεώθηκαν με αποτέλεσμα η φόρμα να αναδειχτεί ως το must-have του σύγχρονου street style. Άνετη, ζεστή και στιλάτη, σίγουρα θα γίνει και η δική σου αγαπημένη (αν δεν έχει γίνει ήδη)!

Εμπνεύσου από τα it girls και αγάπησε τη φόρμα έτσι όπως της αρμόζει:

  • Επίλεξε nude και καφέ αποχρώσεις και δημιούργησε μια ισορροπημένη εικόνα αλλά και ένα καμβά που θα είσαι άνετη να συνδυάσεις διαφορετικά και ιδιαίτερα αξεσουάρ. Φόρεσε ασορτί φόρμα και φούτερ και κάνε τη διαφορά, επιλέγοντας μια μικρή κομψή τσάντα αλλά και ένα ζευγάρι αδιάβροχα μποτάκια.
@erikaboldrin
  • Πες ναι στο ασπρόμαυρο και δημιούργησε ένα outfit που θα θέλεις να φοράς ξανά και ξανά. Επίλεξε μια ανοιχτόχρωμη φόρμα και πρόσεξε τα υπόλοιπα itemsνα είναι καλής ποιότητας και κομψά. Για παράδειγμα ένα minimal και καλοραμμένο παλτό, μαύρα γάντια και σκουφί, ένα μικρό τσαντάκι και ένα ζευγάρι κλασικά sneakers είναι εκείνα που δώσουν την κομψότητα και την αισθητική που θες.
@_jessicaskye
  • Φοράς χρώματα τον χειμώνα; Τότε μόλις βρήκες το outfit που θα γίνει το αγαπημένο σου τις επόμενες εβδομάδες – και όχι μόνο. Το λιλά με το λεμονί είναι 2 αποχρώσεις που ταιριάζουν απόλυτα ενώ θα κάνουν τη διαφορά στο μουντό καιρό του χειμώνα. Το μυστικό σε αυτό το outfit είναι να επιλέξεις ρούχα και items τα οποία ξεχωρίζουν για τη minimal γραμμή τους ενώ δεν έχουν κάποια μοτίβο πάνω τους. Όσο πιο απλά, τόσο καλύτερα!
@ninasandbech
  • Αγαπάμε τόσο την άνεση και το στιλ, όσο αγαπάμε και αυτό το ντύσιμο. Ένα look που πολύ εύκολα μπορείς να δημιουργήσεις και σήμερα αφού σίγουρα στη ντουλάπα σου έχεις ένα πουλόβερ, μια φόρμα, ένα  chic πανωφόρι και φυσικά ένα ζευγάρι κομψά loafers. Τι λες; Έτοιμη για νέο στιλ;
@thefashionguitar
  • Βάλε το κόκκινο χρώμα στη ντουλάπα σου και δεν θα χάσεις. Ντύσου από την κορυφή έως τα νύχια με κόκκινα σπορ ρούχα και δώσε επιπλέον στιλ στο ντύσιμο σου προσθέτοντας ένα πλατύγυρο καπέλο. Ψηφίζουμε 10 στα 10!
@hannastefansson
  • Ποιος είπε ότι ένα σπορ ντύσιμο δεν μπορεί να συνδυαστεί με ένα ζευγάρι γόβες; Αν επιλέξεις σωστά, το υποστηρίζεις και δεν κάνεις υπερβολές, τότε θα δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό στιλ. Παίξε με το color blocking και δεν θα χάσεις!

Featured image : @traceeeliisross / instagram

You may also like