Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης από την Δέσποινα Βανδή

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η Δέσποινα Βανδή διοργανώνει το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο Bazaar Αγάπης και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 11.00 το πρωί θα υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους στο εμπορικό κέντρο Avenue. Φέτος, όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην ενίσχυση των Κοινωνικών Παντοπωλείων τα οποία λειτουργούν στους Δήμους Αθηναίων, Πειραιά και Θεσσαλονίκης.

Χειροποίητα γλυκίσματα, χριστουγεννιάτικες λιχουδιές, χριστουγεννιάτικα στολίδια και διακοσμητικά, ρούχα, καλλυντικά, παιχνίδια, βιβλία και δώρα για τα αγαπημένα μας πρόσωπα είναι κάποια από τα είδη που μπορεί να βρει ο επισκέπτης σε πολύ χαμηλές τιμές στο Bazaar της Δέσποινας Βανδή και να συμμετάσχει με τις αγορές του, χαρίζοντας δύναμη κι ελπίδα σε οικογένειες που δεν μπορούν να διασφαλίσουν τα βασικά είδη για την επιβίωσή τους.

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Bazaar τα παιδιά θα έχουν τη δυνατότητα να απασχοληθούν δημιουργικά, να ζωγραφίσουν, να φωτογραφηθούν με τον Άγιο Βασίλη αλλά και να δουν από κοντά τους αγαπημένους τους παιδικούς ήρωες. Παράλληλα ο μεγάλος παιδότοπος του Εμπορικού Κέντρου θα υποδεχτεί τους λιλιπούτειους επισκέπτες.

Όλοι οι εθελοντές, οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν, οι φίλοι της Δέσποινας Βανδή αλλά και η ίδια έχουν αγκαλιάσει θερμά, για άλλη μια χρονιά, την ενέργεια αυτή και προσπαθούν για το καλύτερο αποτέλεσμα έτσι ώστε να μεταφέρουν το κλίμα των Χριστουγέννων στις οικογένειες αυτές που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Αξίζει να σημειωθεί πως το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της Δέσποινας Βανδή, το οποίο επιμελείται και οργανώνει η ίδια έχει γίνει πλέον θεσμός αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες κοινωνικής ευαισθησίας έχουν τη δική τους ξεχωριστή θέση στη ζωή μας!

Σχετικά με τα Κοινωνικά Παντοπωλεία

Το πρώτο Κοινωνικό Παντοπωλείο λειτούργησε με πρωτοβουλία της Μαρινόπουλος Α.Ε το 2007, σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων. Στη συνέχεια ιδρύθηκαν άλλα δύο σε συνεργασία με τους Δήμους Πειραιά και Θεσσαλονίκης. Είναι καταστήματα που δε διαφέρουν σε τίποτα από τα υπόλοιπα σουπερμάρκετ. Μέχρι σήμερα, 4.200 άπορες οικογένειες –περίπου 17.000 άνθρωποι σε ανάγκη- έχουν μπει στο πρόγραμμα των Κοινωνικών Παντοπωλείων. Κάθε εβδομάδα, άπορες οικογένειες προμηθεύονται όλα τα απαραίτητα αγαθά για τις καθημερινές τους ανάγκες, εντελώς δωρεάν. Πρόθεσή όλων είναι να επεκταθούν τα Κοινωνικά Παντοπωλεία, ώστε ακόμη περισσότερες οικογένειες να μπορούν να διασφαλίζουν τα βασικά είδη για την επιβίωσή τους σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

 

 

 

You may also like