“Χριστούγεννα σαν παραμύθι” …στην πλατεία της Νέας Σμύρνης

Ένας παραμυθένιος χριστουγεννιάτικος κόσμος ζωντανεύει και φέτος στην καρδιά της Νέας Σμύρνης.

Ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης στολίζει και μεταμορφώνει και φέτος την πλατεία, σε ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο χωριό και περιμένει φυσικά όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες, προκειμένου να μπουν για τα καλά στο πνεύμα των Χριστουγέννων.

Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τη μαγική ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων στο χωριό το οποίο κατασκευάστηκε και φέτος σε μία από τις ομορφότερες πλατείες της Αθήνας, προσφέροντας μια νότα γιορτής στις δύσκολες ημέρες που διανύουμε.

Στο κέντρο της Πλατείας της Νέας Σμύρνης θα ξεχωρίζει το «επιβλητικό» Χριστουγεννιάτικο Καρουσέλ το οποίο προσελκύει τα μικρότερα αλλά… και μεγαλύτερα παιδιά ενώ όλοι μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητες τους και στον πάγο αφού και φέτος την παράσταση κλέβει το παγοδρόμιο!

Τα παιδιά μπορούν να παίξουν και να διασκεδάσουν ατελείωτες ώρες αλλά και να επισκεφθούν και την έκθεση παιδικού βιβλίου που θα φιλοξενηθεί στον “Πολυχώρο Γαλαξία”.

Επιπλέον φέτος, ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης σχεδίασε και νέες Χριστουγεννιάτικες δράσεις για τα παιδιά τα οποία εκτός των άλλων θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν το “σπίτι” του Αή Βασίλη και όχι μόνο!

«Χριστούγεννα σαν παραμύθι», ένας γιορτινός χώρος έτοιμος για να μαγέψει τα μικρά παιδιά και να ξαναδώσει στους ενήλικες το βλέμμα της παιδικής ξεγνοιασιάς!

Ώρες λειτουργίας:
Καθημερινά: Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 11 το βράδυ.

You may also like