Τα νέα singles της εβδομάδας!

Παρακάτω σας ενημερώνουμε για τα singles, τα οποία κυκλοφορούν αυτή την εβδομάδα σε πολλές πόλεις του εξωτερικού. Από Mumford & Sons μέχρι Florence and the Machine, αυτή είναι η λίστα με τα 4 ολοκαίνουργια κομμάτια που θα συζητηθούν.

1. Haim-Don’t Save Me

Οι popstars Haim, διαφέρουν πολύ από τα pop συγκροτήματα παλαιότερων δεκαετιών όπως οι Nolans, B*Witched και Corrs. Πρόκειται για μια δυναμική μπάντα με εύθυμη μουσική, της οποίας ο ήχος θυμίζει λίγο από Belinda Carlisle και την δεκαετία του ’80 γενικότερα.

2. Mumford & Sons- Lover of The Light

Το folk συγκρότημα από τη Μεγάλη Βρετανία, κυκλοφορεί το επόμενο single μέσα από το δεύτερο-κατά σειρά-album του ‘Babel’, με τίτλο ‘Lover of The Light’. Πρόκειται για μια μπαλάντα με τον folk ήχο του συγκροτήματος να δημιουργεί όμορφα συναισθήματα στους ακροατές. Πολύ δημιουργικό είναι και το video clip του τραγουδιού σε σκηνοθεσία Idris Elba.

3. Angel-Time After Time

Ο καλλιτέχνης της R&B, Angel, προέρχεται από τη μοντέρνα, αστική περιοχή του Λονδίνου. Οι εναλλαγές μεταξύ των στίχων της ραπ και ο συνδυασμός με φωνές από χορωδίες, κάνουν τη μουσική του ξεχωριστή.

http://www.youtube.com/watch?v=Vae91nUMgow

4. Florence and the Machine-Lover to lover

Το κομμάτι ξεκινάει με τις πρώτες νότες ενός πιάνου, ενώ αργότερα η τραγουδίστρια των Florence and the Machine, Florence Welch τραγουδά έναν θρήνο για τη σωτηρία και τη στεναχώρια. Η δημοφιλής μπάντα επιστρέφει στη μουσική σκηνή με ακόμα ένα δυνατό κομμάτι, του οποίου η επιτυχία είναι εγγυημένη. Απολαύστε το.

Πηγή: http://www.guardian.co.uk

You may also like