10 Λόγοι για τους οποίους αξίζει να είσαι και πάλι single!

Αν χώρισατε εν μέσω οικονομικής κρίσης να ξέρετε ότι δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Δυστυχώς υπάρχουν και πιο σοβαρά προβλήματα! Δείτε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά και κάπου εκεί έξω το άλλο σας μισό ψάχνει να βρει το κομμάτι που του λείπει!

Παρακάτω ακολουθούν μερικοί λόγοι για τους οποίους είναι ωραία να είσαι single!

1) Μπορείς επιτέλους να πας να παρακολουθήσεις αυτή την υπέροχη παράσταση δραματοποιημένης λογοτεχνίας που τόσο καιρό εκείνος αρνιόταν να σας συνοδέψει!
2) Δεν χρειάζεται να ξυρίζεις καθημερινά τα πόδια σου!
3) Μπορείς να φας εκείνο το λαχταριστό χάμπουργκερ με τις maxi πατάτες και την coca- cola και στο καπάκι να πιεις ένα Milk- shake, χωρίς να σε στραβοκοιτάξει κανείς ή να σου τονίζει ότι θα χαλάσεις το σώμα σου!
4) Δεν υπάρχει πλέον κανείς στο κρεβάτι σου για να σου τραβάει την κουβέρτα και να κρυώνεις, ή να ροχαλίζει και να παραπατάς εσύ μετά από την αϋπνία την επόμενη μέρα στη δουλειά.
5) Έχεις περισσότερο χρόνο να αφοσιωθείς στη δουλειά σου και τα χόμπυ σου, καθώς και να διευρύνεις τη μόρφωσή σου.
6) Μπορείς να παρακολουθείς ανενόχλητη τα επεισόδια του Sex and the City σε επανάληψη, χωρίς να πρέπει να δικαιολογηθείς «γιατί βλέπεις για εκατοστή φορά τις αταξίες της Σαμάνθα»!
7) Έχεις τη δυνατότητα να αποταμιεύσεις περισσότερα χρήματα τώρα, μιας και ούτε οι έξοδοι είναι τόσες πολλές, αλλά και όταν βγαίνεις ο λογαριασμός διαιρείται διά του 4, 5 ή και 6, αφού πάντα βγαίνεις με πολλές φίλες σου.
8 ) Επιτέλους μπορείς να επανορθώσεις και να αφιερώσεις στους φίλους σου τον χρόνο που τους αξίζει.
9) Πλέον μπορείς να πας σε ένα κλαμπ και να φλερτάρεις παρέα με τις φίλες σου. Έλα, παραδέξου το, σου είχε λείψει το άθλημα…
10) Ένα τέλος σημαίνει πάντα μία καινούργια, καλύτερη αρχή, και εσύ έχεις όλα τα προσόντα για να την αξίζεις.

You may also like