3 ανδρικά αρώματα που τείνουν να γίνουν κλασσικά

Τι αναμνήσεις και αισθήματα μπορούν να μας ξυπνήσουν τα αρώματα που έχουμε ξεχάσει βαθιά στο μυαλό μας; Όταν μυρίζουμε ένα συγκεκριμένο άρωμα πολλές φορές μας έρχεται στο μυαλό ένα γνώριμο πρόσωπο που το έχουμε ταυτίσει με το άρωμα αυτό η μια εποχή, ένα ταξίδι η ένα χώρο που μας άρεσε πολύ και το κρατήσαμε στην μνήμη μας για πάντα.  Τα αρώματα δημιουργήθηκαν από την αρχαία Αίγυπτο για να γίνουν ιστορία στον χρόνο… Γιατί μας εντυπωσιάζει ένας άνδρας όταν φοράει ένα άρωμα που του ταιριάζει και υπάρχουν άλλες φορές που δεν αντέχουμε να βρισκόμαστε δίπλα σε κάποιον γιατί το άρωμα του είναι πολύ βαρύ; Ας δούμε τρία αρώματα που προκαλούν αίσθηση όταν περνούν δίπλα μας.

  • Το Chanel ‘Bleu de Chanel’είναι για τον τύπο του άνδρα που η υπογραφή του δηλώνει ανεξαρτησία και αρνείται την ομοιομορφία. Η  αίσθηση του κέδρου φέρνουν αισθησιασμό και νοσταλγία ενώ το σανταλόξυλο από τη Νέα Καληδονία δίνουν κομψότητα και βάθος. Διαχρονικό και ασυνήθιστο όπως όλα τα αρώματα της Chanel.
  • Το Narciso Rodriguez For Him είναι το άρωμα για τον τύπο του άνδρα με ισχυρή προσωπικότητα. Τον άνδρα που θέλει να ξαφνιάζει και να σε παρασέρνει μαζί του. Με αυτό το άρωμα θα αφήσετε ένα ίχνος παντού. Η σύνθεση τουμόσχου, ακολουθούμενο από ίριδα σε στιγματίζει απευθείας στην καρδιά. Η βάση περιέχει ροζ πιπέρι και ισορροπεί την αισθησιακή ατμόσφαιρα.
  • Το Private Blend Tobacco Oud Intense Eau De Parfum του Tom Ford αποκαλύπτει την φλογερή δύναμη που πηγάζει από τις πλούσιες συγκεντρώσεις καπνού και πολύτιμου ξύλου oud. Με την εισαγωγή του πλούσιου σμέουρου, τα μυστικά και καπνώδη βάθη του Tobacco Oud μας οδηγούν σε μια ακόμα βαθύτερη αίσθηση πολυτέλειας και αισθησιασμού.

Είτε είναι light, fresh or woody τα αρώματα θα ακολουθούν τις μέρες σας και θα τονίζουν την προσωπικότητα σας ότι και αν κάνετε. Μόλις ανακαλύψετε το άρωμα που ταιριάζει με την προσωπικότητα μας τότε αρχίζετε να γράφετε την δική σας ιστορία…

Photo source: Instagram

You may also like