3 βασιλικά μυστικά ομορφιάς για αψεγάδιαστο πρόσωπο

Η επιδερμίδα μας είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχει κάποιος -ακόμα κι εμείς οι ίδιοι, στον εαυτό μας- γι’ αυτό και προσπαθούμε να τη φροντίσουμε με κάθε τρόπο. Τον κάθε άνθρωπο τον επηρεάζουν διαφορετικά συγκεκριμένοι παράγοντες, από τα υλικά που έχει εντάξει στη διατροφή του, μέχρι καθημερινές συνήθειες, όπως το άγγιγμα του προσώπου.

Η Sarah Chapman, γνωστή για τη συνεργασία της με τη Meghan Markle-κι όχι μόνο-είναι η skinguruπου μίλησε στο Harper’sBazaar κι αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά της για υγιή και λαμπερή επιδερμίδα.

  1. «Μου αρέσει να κάνω καθαρισμό με καταπραϋντικές φόρμουλες, γιατί προσφέρουν αρκετό γλίστρημα που μπορώ άνετα να κάνω ένα έντομο μασάζ. Ιδού μία εκδοχή για το σπίτι: Κάντε χαλαρές μπουνιές και κυριολεκτικά ζυμώστε τις αρθρώσεις των δακτύλων στους μύες. Μετά, κάνε ταμποναριστά τα δάχτυλά σου στο πρόσωπό σου μέχρι να κοκκινίσει»
  2. «Μετά τον καθαρισμό, κάποιες φορές, χρησιμοποιώ μέχρι και επτά στρώματα προϊόντος στο πρόσωπό μου, αλλά τα εφαρμόζω με μία συγκεκριμένη σειρά για να αποτρέψω το να φύγει.Πάντα ξεκινάω εφαρμόζοντας την πιο λεπτόρευστη, με το περισσότερο νερό φόρμουλα. Το αφήνω να απορροφηθεί μέχρι να νιώθω το δέρμα μου ξηρό και, μετά, εφαρμόζω το επόμενο προϊόν. Αν βιάζεστε, ανακατέψτε τα όλα στο χέρι σας και εφαρμόστε τα όλα μαζί»
  3. «Οι άνθρωποι που χρησιμοποιούν κρέμα ματιών έχουν την τάση να χρησιμοποιούν υπερβολική ποσότητα. Ο ιστός εκεί είναι 10 φορές πιο λεπτός από το υπόλοιπο του προσώπου σας, οπότε δεν μπορεί να κατακρατήσει όλο αυτό το προϊόν. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μία σταγόνα στο μέγεθος μισού κόκκου ρυζιού και να το ταμπονάρετε κάτω από την περιοχή των ματιών»

You may also like