3 κρέμες κατά των ρυτίδων στο λαιμό

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές, τις αρνητικές συνέπειες που έχει ο εθισμός μας, με το smartphone. Από το ότι μειώνει την ανθρώπινη επαφή μέχρι ότι επηρεάζει την ποιότητα και την ποσότητα του ύπνου μας. Τώρα έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα, και ακούει στο όνομα tech neck.

Οι ειδικοί, βρήκαν αυτό το σύνδρομο από την κλίση που παίρνει ο λαιμός μας κάθε φορά που ασχολούμαστε με το κινητό μας τηλέφωνο. Η συνεχής κάμψη του σβέρκου, προκειμένου να μπορέσουμε να κοιτάξουμε την οθόνη, είναι αυτό που δεν επηρεάζει μόνο τη δομή της σπονδυλικής στήλης μας, αλλά μπορεί επίσης να προκαλέσει την ανάπτυξη των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων γύρω από το λαιμό. Αλλά, εάν τελικώς αυτή είναι μια συνήθεια που δύσκολα θα κόψουμε, τότε, ας προσπαθήσουμε τουλάχιστον να φέρουμε την οθόνη του κινητού, στο ύψος των ματιών μας, αντί να σκύβουμε εμείς. Αν και οι ρυτίδες του λαιμού, είναι αναπόφευκτες όσο μεγαλώνουμε, τα τελευταία χρόνια φαίνεται να εμφανίζονται σε νεότερες ηλικίες, σε σχέση με παλιότερα.

Και κάπως έτσι καταλήγουμε στο σημείο, να αναφέρουμε για μια ακόμη φορά, πως όλα ανεξαιρέτως, τα προϊόντα που απευθύνονται στη θεραπεία του προσώπου μας, πρέπει να εφαρμόζονται και στον λαιμό και στο ντεκολτέ μας. Μην αμελείτε να εφαρμόζετε τα προϊόντα scrub ή τις μάσκες προσώπου σε όλη την περιοχή, ώστε να τους δώσετε την περιποίηση που έχουν ανάγκη. Άλλωστε, ως γνωστόν, η περιοχή του ντεκολτέ είναι το ίδιο ευαίσθητη, με εκείνη που βρίσκεται κάτω από τα μάτια. Οι εξειδικευμένες θεραπείες των δερματολόγων για ενυδάτωση και σύσφιξη, κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος, στις απαιτήσεις των γυναικών, αλλά αυτό δεν σημαίνει, πως δεν πρέπει να προσπαθούμε και μόνες μας.

Κάποια ενυδατική μάσκα φυκιών και ένας ορός ρετινόλης θα μπορούσε να αποτελεί μια στοχευμένη θεραπεία της συγκεκριμένης περιοχής. Ωστόσο, ακόμα και ο τρόπος που εφαρμόζουμε τα προϊόντα μπορεί να κάνει τη διαφορά. Θα πρέπει να ξεκινήσουμε από το στήθος, να συνεχίσουμε στο σαγόνι και με τα δύο χέρια σε μια σταθερή ανοδική κίνηση, καθ’όλη τη διαδρομή, μέχρι το πίσω μέρος του λαιμού.

Η Anti-Aging Neck Cream της La Prairie, καταπολεμά την απώλεια σφριγηλότητας, την αφυδάτωση και τις κηλίδες γήρανσης, όλα αυτά τα σημάδια γήρανσης που αμελούμε. Με το πέρασμα του χρόνου, η επιδερμίδα χάνει απαραίτητα θρεπτικά συστατικά και προκαλούνται κηλίδες γήρανσης, φθορά και αφυδάτωση στην επιδερμίδα. Αλλά με αυτή την προηγμένη σύνθεση, οι γραμμές και η χαλάρωση καταπολεμούνται και η επιδερμίδα συσφίγγεται ακόμα και κάτω από το σαγόνι. Αυτή η κρέμα που αψηφά τη βαρύτητα είναι η απόλυτη μη χειρουργική λύση για την αναδόμηση αυτής της όμορφης, αλλά συχνά παραμελημένης περιοχής.

Το σημείο του σώματος που αποτελεί σύμβολο της θηλυκότητας και που “προδίδει” την ηλικία χρειάζεται εξειδικευμένη φροντίδα! Η EXTRA-FIRMING NECK CREAM της Clarins, συσφίγγει, λειαίνει, χαρίζει ελαστικότητα και νεανική όψη σε λαιμό και ντεκολτέ. Προληπτικά για κάθε ηλικία, γύρω στα 40+ για βελτίωση της όψης του δέρματος και διατήρηση της νεανικής του όψης.

Η Supreme neck lift της Dr. Sebagh χρησιμοποιεί μια ισχυρή συγκέντρωση δραστικών συστατικών για να δώσει εντυπωσιακά και διακριτά αποτελέσματα μέσα σε λίγες εβδομάδες. Έχει μια εξαιρετική σύνθεση που περιέχει ολοκληρωμένη γκάμα προστατευτικών, ενυδατικών και ενεργών συστατικών που προστατεύουν, συσφίγγουν και ενισχύουν το δέρμα όπως καρδαμέλαιο, εκχύλισμα άγριας τριανταφυλλιάς, υαλουρονικό οξύ κι άλλα.

You may also like