3 λάθη που κάνεις όταν βάζεις body lotion

Η επιδερμίδα του σώματος, έχει τις ίδιες ανάγκες με αυτές του προσώπου. Είναι ευαίσθητη, θέλει συνεχή ενυδάτωση, ενώ πρέπει να τη φροντίσουμε και να την περιποιούμαστε 12 μήνες τον χρόνο. Άραγε, εσύ τα κάνεις όλα σωστά όσον αφορά την εφαρμογή της ενυδατικής κρέμας; Η’ είσαι βιαστική και δεν κάνεις ούτε τα βασικά; Όλες οι απορίες θα σου λυθούν, όταν αναγνωρίσεις τον εαυτό σου στα 3 συχνότερα λάθη που κάνουμε κατά την διάρκεια της εφαρμογής της body lotion.

Δεν χρησιμοποιείς επαρκή ποσότητα

Δεν είναι τυχαίο που οι ενυδατικές κρέμες έχουν μεγάλες συσκευασίες. Καλό θα ήταν μετά το μπάνιο ή όποτε εσύ επιθυμείς, να εφαρμόζεις αρκετή ποσότητα ενυδατικής στο σώμα σου, έτσι ώστε το προϊόν να κάνει σωστά τη δουλειά του. Αφιέρωσε στην επιδερμίδα σου τον χρόνο που της αξίζει, και αμέσως μόλις αυξήσεις την καθιερωμένη ποσότητα που επιλέγεις, θα δεις τεράστια αλλαγή στο δέρμα σου.

@brittanybathgate
Δεν χρησιμοποιείς την σωστή body lotion για σένα

Δεν είναι όλοι για όλα αλλά ούτε όλα για όλους. Αυτό που θέλουμε να σου πούμε είναι ότι ναι, μπορεί να χρησιμοποιείς τη λάθος ενυδατική κρέμα για το σώμα σου. Βάλε κάτω τις ανάγκες σου, ψάξε, δες και κατάλαβε τι θες από μια κρέμα. Και την επόμενη φορά που θα αγοράσεις μια body lotion, πράξε σωστά και στοχευμένα. Θες να είναι σούπερ ενυδατική, να έχει εντυπωσιακό άρωμα ή να απλώνεται εύκολα ή ακόμα και όλα μαζί; Πες ναι στις αγαπημένες σου υφές, συστατικά και αρώματα… Διάλεξε την body lotion που θα θες να εφαρμόζεις κάθε μέρα.

@desertmannequin
Δεν την εφαρμόζεις σε όλο το σώμα

Θες η βιασύνη θες η συνήθεια, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην εφαρμόζεις σε ολόκληρο το σώμα σου. Πολλές γυναίκες επικεντρώνονται σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος τους (όπως για παράδειγμα στα πόδια), με αποτέλεσμα να αφήνουν άλλα χωρίς ενυδάτωση και φροντίδα. Κάνε ένα παιχνίδι με το μυαλό σου και ξεκίνα πάντα από πάνω προς τα κάτω, ή από κάτω προς τα πάνω.

Photo credits:  @SHOTFROMTHESTREET (instagram)

You may also like