3 μυστικά για να δείχνει πάντα αψεγάδιαστο το foundation σου

Η βάση σε ένα εντυπωσιακό μακιγιάζ είναι μάλλον ένα από τα πιο σημαντικά βήματα, στο οποίο οφείλεις να δώσεις μεγάλη προσοχή. Φυσικά και η επιλογή ενός καλού foundation είναι καθοριστική, όμως όλη η “δουλειά’’ γίνεται κατά την εφαρμογή του στην επιδερμίδα του προσώπου. Τα μυστικά που ακολουθούν θα σε βοηθήσουν να απλώνεις σωστά το foundation και η επιδερμίδα σου να είναι αψεγάδιαστη!

Πες ναι στο σφουγγαράκι

Μπορεί τόσα χρόνια να χρησιμοποιείς τα χέρια σου ή το πινέλο για την εφαρμογή του foundation, όμως για μια φορά αξίζει να δοκιμάσεις και τα ειδικά σφουγγαράκια που μετατρέπουν την τέλεια βάση, σε απλό παιχνιδάκι. Λόγω ότι πριν την τοποθέτηση του makeup χρειάζεται να το βρέξεις…Αυτό αμέσως το μετατρέπει σε μια μικρή ‘’βόμβα ενυδάτωσης’’ που δίνει άλλη δυναμική στο τελικό αποτέλεσμα. Το σφουγγαράκι μέσω της υφής του, το βοηθάει να μπει σε όλους του πόρους ενώ πετυχαίνεις καλύτερη κάλυψη σε όλο το πρόσωπο.

@inbeautmag/ instagram

Ξέχνα για λίγο την πούδρα

Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα, η πούδρα είναι ένα από τα must-have που δύσκολα μπορείς να αποχωριστείς.Αν διαλέξεις το σωστό foundation που ταιριάζει ιδανικά στην επιδερμίδα σου ενώ παράλληλα φροντίζεις το πρόσωπο σου με μάσκες και άλλα προϊόντα που καταπολεμούν τη λιπαρότητα…Τότε η πούδρα μπορεί να περιμένει. Μην επιβαρύνεις το δέρμα και τους πόρους σου με πούδρα, μιας και η φυσική γυαλάδα πια θεωρείται σέξι και μεγάλη τάση στο μακιγιάζ.

@inbeautmag/ instagram

Ενυδάτωση τώρα!

Αν θες επιπλέον ενυδάτωση, τότε βγάλε έξω την ενυδατική σου κρέμα γιατί θα την χρειαστείς. Είτε πριν εφαρμόσεις το makeup είτε πριν ανανεώσεις την βάση σου μέσα στη μέρα χωρίς να ξεβαφτείς…Ανακάτεψε το foundation με λίγη ποσότητα ενυδατικής προσώπου και κάνε τη διαφορά. Με απαλές κινήσεις τοποθέτησε το νέο μείγμα και δες πόσο ομοιόμορφα θα απλωθεί σε όλο το πρόσωπο σου. Από τη μια θα έχεις αψεγάδιαστη επιδερμίδα και από την άλλη θα διατηρείται ενυδατωμένη και λαμπερή.

Έτοιμη για beauty δοκιμές;

Photo credits:  @inbeautmag/ instagram

You may also like