3 προβλήματα αισθητικής αναζητούν λύση

cosmetic surgery

Ρυτίδες, κυτταρίτιδα και τοπικό λίπος είναι τρία από τα προβλήματα που απασχολούν τις περισσότερες γυναίκες. Ένα ολοκαίνουριο μηχάνημα, (τρία σε ένα) το Accent Elite Pro, υπόσχεται να δώσει λύσεις στα τρία αυτά διαφορετικά προβλήματα σε πρόσωπο και σώμα.
Χάρη στη νέα τεχνολογία PhaseShifter διαθέτει τρία επίπεδα θερμότητας, ώστε να μπορεί να αντιμετωπίζει δραστικά και τα τρία παραπάνω προβλήματα, ανάλογα με το βάθος εφαρμογής του.

Τρία επίπεδα τρεις λύσεις
• Ρηχή θερμότητα που διοχετεύεται στα επιφανειακά στρώματα (επιδερμίδα εξωτερική στιβάδα του δέρματος) για αντιμετώπιση της χαλάρωσης και λείανση των λεπτών ρυτίδων
• μέτρια θερμότητα που διοχετεύεται στο χορίο(εσωτερική στιβάδα δέρματος) του δέρματος για την θεραπεία της κυτταρίτιδας
• βαθειά θερμότητα που διοχετεύεται στην υποδερμίδα(βαθύτερη στιβάδα δέρματος) για μείωση του τοπικού λίπους

Το σύστημα ACCENT ELITE PRO συνδυάζει τους δύο τύπους Ραδιοσυχνοτήτων: Μονοπολική και Διπολική (DualRF). Είναι το μοναδικό σύστημα στον χώρο της αισθητικής, το οποίο μέσω της πατενταρισμένης τεχνολογίας Unipolar Pro ελέγχει με ακρίβεια το βάθος διείσδυσης της ενέργειας RF. Ο συνδυασμός αυτός δίνει τη δυνατότητα να παρέχεται ελεγχόμενη θέρμανση του ιστού σε 2 επίπεδα (ανάλογα με το επίπεδο του στόχου της θεραπείας) με τη βοήθεια της αλλαγής της φάσης της ραδιοσυχνότητας. Ως εκ τούτου, η Μονοπολική Ραδιοσυχνότητα δεν είναι ανεξέλεγκτη. Λόγω της νέας τεχνολογίας Phase Shifter, μπορούμε πλέον να μεταβάλλουμε τη φάση της Ραδιοσυχνότητας RF και να ελέγξουμε το βάθος θέρμανσης του ιστού.

Η διπολική ραδιοσυχνότητα διεισδύει έως 6mm, προσφέροντας επιφανειακές δομικές αλλαγές. Αντίθετα, η μονοπολική ραδιοσυχνότητα έχει τη δυνατότητα διείσδυσης έως και 20mm, επιδρώντας στη λιπώδη μάζα και το επιφανειακό παγιδευμένο λίπος (S.T.F – κυτταρίτιδα). Διεγείροντας θερμικά αυτά τα επίπεδα του ιστού, βελτιώνεται η τοπική κυκλοφορία και η ινώδης κατάσταση του ιστού και μειώνεται αισθητά η εικόνα της όψης φλοιού πορτοκαλιού.Επίσης, ο συνδυασμός της μονοπολικής και της διπολικής ραδιοσυχνότητας βρίσκει εφαρμογή στιςπεριπτώσεις σύσφιξης σε περιοχές του σώματος αλλά και του προσώπου.

banner_therapeia-kytaritidasΓια τις περιπτώσεις σύσφιξης υπάρχει ανάγκη ταυτόχρονης θεραπείας (Μονοπολική και Διπολική RF), ενώ η έμφαση της κάθε τεχνολογίας εξαρτάται εξ’ ολοκλήρου από την ποιότητα, την περιοχή και τον τύπο του ιστού.Η κάθε συνεδρία διαρκεί 30 λεπτά περίπου ενώ η κάθε θεραπείαπραγματοποιείται με μεσοδιαστήματα 2 εβδομάδων.
Ως αποτέλεσμα, έχουμε τη συρρίκνωση και τη μετέπειτα ρίκνωση του κολλαγόνου και την εν τω βάθει σύσφιξη του δέρματος. Η ελεγχόμενη θερμική βλάβη επιφέρει συρρίκνωση του ιστού, που ακολουθείται από μια φλεγμονώδη αντίδραση, η οποία προκαλεί τη μεταφορά ινοβλαστών στην περιοχή. Η περιοχή, ως εκ τούτου, ενισχύεται με επιπρόσθετο συνδετικό ιστό ως μέρος της αναπλαστικής και θεραπευτικής φάσης του. Αυτή η φάση ακολουθείται από μια περίοδο ‘αποθεραπείας’, ώσπου τελικά να επέλθει η επιθυμητή δερματική σύσφιξη.

Η ευκολία στη χρήση, η αντοχή των ασθενών στη θεραπεία χωρίς τη χρήση αναισθησίας, η έλλειψη χρόνου αποθεραπείας και το χαμηλό ρίσκο για επιδερμική βλάβη κάνει τη μη επεμβατική θεραπεία ραδιοσυχνοτήτων (RF) μια ασφαλή, αποτελεσματική και ιδιαίτερα θεραπευτική μέθοδο για την αισθητική επιδιόρθωση των δερματικών ανωμαλιών που σχετίζονται με την ηλικία, όπως ρυτίδες και χαλάρωση.

Πλαστικός Χειρούργος Απόστολος Γαϊτάνης

Πλαστικός Χειρούργος Απόστολος Γαϊτάνης

 

 

* Η θεραπεία σύσφιξης με ραδιοσυχνότητες Accent πραγματοποιείται και στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης από τον Πλαστικό Χειρουργό Απόστολο Γαϊτάνη, MD CCST, μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Πλαστικής Χειρουργικής & της Διεθνούς Ένωσης Πλαστικών Χειρουργών ISAPS, www.agaitanis.gr (επόμενη επίσκεψη Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2013).

You may also like