5 (Έξυπνα) beauty tips για να αναδείξεις το κόκκινο κραγιόν

Επιστροφή στο κόκκινο χρώμα, επιστροφή στο κόκκινο κραγιόν και στις αγαπημένες χειμερινές beauty συνήθειες. Ακολουθούν έξυπνα και useful tips για να αναδείξεις τα κόκκινα χείλη έτσι όπως τους αρμόζει!

  • Δημιούργησε την ιδανική ισορροπία βάζοντας το σωστό ρουζ στα σωστά σημεία. Οι κρόταφοι, το μέτωπο και το πηγούνι είναι εκείνες οι λεπτομέρειες που θα δημιουργήσουν ένα άψογο beauty look και το κόκκινο κραγιόν θα αναδειχτεί με μοναδικό τρόπο.
  • Άραγε υπάρχει πιο κλασικός συνδυασμός από το κόκκινο κραγιόν με το μαύρο eyeliner; Μια τέλεια cat eye γραμμή (το πάχος της γραμμής το αποφασίζεις εσύ), αρκεί για να κάνει το βλέμμα σου σαγηνευτικό και σέξι!
  • Τα φρύδια – και συγκεκριμένα τα περιποιημένα φρύδια – μπορούν να μεταμορφώσουν κάθε μακιγιάζ  και να αναδείξουν όχι μόνο τα μάτια αλλά ολόκληρο το beauty look. Γέμισε τυχόν κενά, δώσε αρκετή σημασία στο σχήμα τους και άφησε τα κόκκινα χείλη να ξεχωρίσουν έτσι όπως πρέπει!

  • Προσπάθησε να μην επιλέγεις βαρύ μακιγιάζ στα μάτια όταν έρχεται η ώρα να φορέσεις το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν. Πες αντίο στις σκουρόχρωμες σκιές, πες ναι στις bronze και nude αποχρώσεις και άφησε το κόκκινο χρώμα να πρωταγωνιστήσει.

  • Είσαι τολμηρή και θες και το μακιγιάζ σου να ακολουθεί τη διάθεσή σου; Τότε, δεν έχεις παρά να συνδυάσεις τα redlipsμε κόκκινο eyeliner. Ταιριάζει υπέροχα στις ξανθιές γυναίκες ενώ με μια κίνηση θα τονίσει την edgy πλευρά σου.

Photo credits: @inbeautmag /  instagram

You may also like