5 Ιδανικά καλοκαιρινά χτενίσματα για μακριά μαλλιά

Και σε ποιον δεν αρέσουν τα μακριά, λαμπερά και γεμάτα υγεία μαλλιά. Αλλά ας το παραδεχτούμε. Το καλοκαίρι, είναι κουραστικό να πρέπει να τα φροντίζουμε, και μας δυσκολεύουν στη παραλία, στο λύσιμο και στο στέγνωμα. Ακόμα και στην περίπτωση που επιλέγουμε να τα αφήσουμε να στεγνώσουν από μόνα τους. Αλλά πριν βιαστούμε να αφαιρέσουμε μερικούς πόντους από την πλούσια κόμη μας, που με τόσο κόπο αποκτήσαμε, βρήκαμε τα καλύτερα χτενίσματα του φετινού καλοκαιριού. Που είναι και πανεύκολα. Και θα μας βγάλουν από τη δύσκολη θέση του να τα τιθασεύσουμε.

  1. Παίξτε με τις κορδέλες. Είτε για να καλύψετε το λαστιχάκι, είτε για να στολίσετε όλο το μήκος ενός καθόλου βαρετού ponytail, σίγουρα θα χαρίσει έξτρα πόντους στυλ.
  2. Μια χαλαρή πλαϊνή κοτσίδα είναι πάντα μια θαυμάσια ιδέα και λύση. Τόσο για την παραλία, όσο και για την βραδινή μας βόλτα στη πόλη ή στο νησί, είναι από τα πιο χαρακτηριστικά καλοκαιρινά χτενίσματα.
  3. Ένα χαμηλό ponytail στην sleek ή στην πιο wavy εκδοχή του, είναι ίσως το πιο διαχρονικό χτένισμα, που δεν γνωρίζει εποχές και επίπεδα υδραργύρου. Καλύψτε το λαστιχάκι με μια τούφα από τα ίδια σας τα μαλλιά, και θα έχετε το πιο απλό και φινετσάτο αποτέλεσμα. Για έξτρα πόντους, εφαρμόστε στα μαλλιά σας κάποιο ξηρό λάδι θρέψης για να είναι λεία και απαλά.
  4. Τι να πούμε για το bubble ponytail; Το αγαπάμε λίγο παραπάνω. Γιατί μας φυσάει με αυτόν τον Χολιγουντιανό αέρα. Γιατί είναι πανεύκολο. Γιατί είναι και δροσερό. Και γιατί, όπως και να το κάνουμε, βάζει ένα μεγάλο τέλος στα βαρετά και συνηθισμένα ponytails.
  5. Το topknot, είτε ψηλό, είτε χαμηλό, είτε σφιχτό, είτε χαλαρό, δεν παύει να είναι μια εύκολη και διαχρονική αξία. Είναι δροσερό, είναι εύκολο και δεν χρειάζεται πολλά hair accessories. Δώστε προσοχή στο καλό χτένισμα των μαλλιών, γιατί το συγκεκριμένο χτένισμα τείνει να τα μπερδεύει λίγο παραπάνω.

You may also like