5 λάθη στο μακιγιάζ που δεν πρέπει να κάνετε!

wrong bridal make upTo απόλυτο site για την προετοιμασία του γάμου, Yes-I-do.gr, μας υποδεικνύει ποια είναι τα μεγαλύτερα λάθη που μπορεί να κάνει μία νύφη, ή ακόμα και η κάθε γυναίκα που θέλει να έχει μία περιποιημένη εμφάνιση…προκειμένου να τα αποφύγουμε!

Λάθος #1 : It’s just not you
Τη μέρα του γάμου σας, πρέπει απλά να είστε η καλύτερη version του εαυτού σας, όχι κάτι άλλο. Τα μαλλιά και το μακιγιάζ οφείλουν να παραμείνουν πιστά στο στυλ που έχετε στην καθημερινότητά σας.

Λάθος #2 :Το μακιγιάζ σας δεν είναι αδιάβροχο

“Δεν υπάρχει γάμος χωρίς κλάμα και κηδεία χωρίς γέλιο”, λέει γνωστή ρήση και τα “λέει” όλα. Στον γάμο σας είναι σχεδόν δεδομένο πως θα κλάψετε, θα συγκινηθείτε και θα δακρύσετε. Φανταστείτε τη στιγμή που το μολύβι και η μαύρη μάσκαρα κατευθύνεται με φούρια προς το μάγουλό σας. Είναι μια εικόνα που δεν θέλετε να τη ζήσετε, γι’αυτό… vote for waterproof!

Λάθος #3 : Έντονα glossy χρώματα

Η ημέρα του γάμου σας δεν είναι ούτε τα γενέθλιά σας ούτε το κόκκινο χαλί στα βραβεία ΄Οσκαρ. Επιλέξτε nude χρωματισμούς, παλ σκιές και ακόμα πιο παλ κραγιόν. Τα έντονα χρώματα θα τα φορέσετε στο ταξίδι του μέλιτος, μην ανησυχείτε!

Λάθος #4 Κάτι λείπει
Ακόμα κι αν στην καθημερινότητά σας δεν φοράτε foundation ή lipstick, σήμερα είναι η μέρα να τα αγαπήσετε! Πρόκειται για μια μεγάλη μέρα που θα έχει αρκετές διακυμάνσεις, έντονα συναισθήματα, άγχος, ίσως και εφίδρωση.

imagesΛάθος #5 : Φύγατε για τον γάμο χωρίς το bridal makeup bag

Θυμηθείτε εκείνη τη μέρα μια από τις κουμπάρες/φίλες/ ξαδέρφες να έχει μαζί της το τσαντάκι με τα απαραίτητα του μακιγιάζ. Όλα τα φλας θα αστράφτουν πάνω σας και θα πρέπει ανά τακτά χρονικά διαστήματα να κάνετε μικροδιορθώσεις.

 

Photo credits: Pinterest / Tumblr

You may also like