5 Λόγοι που αξίζει να ερωτευτείς ξανά

Κατανοώ ότι μπορεί να έχεις πληγωθεί και φοβάσαι να ερωτευτείς ξανά και προτιμάς να προχωράς στην ζωή σου μονή σου και να στηρίζεσαι στους φίλους σου, στην οικογένεια σου και πάνω από όλα στο ίδιο σου το εαυτό. Όμως σκέψου, ότι ο μεγαλύτερος αντίπαλος του ανθρώπου είναι η μοναξιά. Όλοι αποζητάμε την συντροφικότητα, την ευτυχία και τον έρωτα. Για αυτό λοιπόν το μόνο που έχω να σου πω είναι το παρακάτω  άρθρο και πίστεψέ με ότι μετά από αυτό οι αρνητικές σκέψεις γύρω από το θέμα των σχέσεων θα αλλάξουν γιατί βαθιά μέσα σου το ξέρεις ότι και εσύ θέλεις να συναντήσεις ξανά τον φτερωτό θεό.

 • I want to meet you:
  Είσαι επικοινωνιακή; Αν όχι ήρθε ο καιρός να γίνεις. Ο άνθρωπος που θα σε προσεγγίσει θα προσπαθήσει να σε κάνει να του ανοιχτείς με ατελείωτες συζητήσεις. Όσο περνάει ο καιρός θα σου αρέσει που γνωρίζεστε και φυσικά θα θυμάστε και οι δύο πάντα αυτά που λέγατε είτε καλά είτε κακά. Μέσα από την κουβέντα θα ανακαλύπτεις πόσα κοινά ή διαφορετικά και έτσι στην πορεία θα δεις που εσύ θα θέλεις να μιλάτε ακόμα περισσότερο.
 • Δίνεις-Παίρνεις:
  Μπορεί ο πρώην σου να σε γέμισε ανασφάλειες και όμως δεν είναι όλοι έτσι. Θυμήσου ότι από αυτόν έμαθες να ξεχωρίζεις το καλό από το σκάρτο. Κάθε άτομο που γνωρίζεις στην ζωή σου έχει κάτι διαφορετικό να σου δώσει . Αν είσαι στο στάδιο μιας νέας γνωριμίας δώσε την ευκαιρία στον άντρα απέναντί σου να σου μάθει κάτι νέο για σένα. Που ξέρεις μπορεί να σου αρέσει αλλά και να σε ενθουσιάσει. Έπειτα μην ξεχνάς ότι και εσύ μπορείς να του μάθεις κάτι. Η ζωή είναι γεμάτη με δοκιμές και εμπειρίες!
 • Ράγισε το γυαλί:
  Ο χωρισμός που άφησες πίσω μπορεί να σου ράγισε την καρδιά. Όλες το έχουμε περάσει. Έκλαψες, ήπιες και έκατσες σπίτι βλέποντας ρομαντικές ταινίες τρώγοντας. Αυτά πέρασαν αλλά να ξέρεις. Στην επόμενη γωνία θα σε περιμένει ένας άντρας να κολλήσει ξανά τα κομμάτια της καρδιάς σου και να σε κάνει κάθε στιγμή της ημέρας ευτυχισμένη. Απλά δώσε την ευκαιρία και θα με θυμηθείς!
 • Το ξαφνικό είναι το καλύτερο:
  Εκεί που δεν το περιμένεις μπορεί να σου χτυπήσει ο έρωτας την πόρτα, κάνοντας κάτι απλό. Σε έπεισαν οι φίλοι σου να πας για καφέ και μετά από τόσα όχι είπες ναι δεν ήξερες όμως στη παρέα ότι θα ερχόταν και ο νέος σου έρωτας. Με την πρώτη ματιά θα είπες “ωραίος αλλά δεν θέλω να ξαναερωτευτώ και να καταλήξω πάλι πληγωμένη αγκαλιά με ένα πεντόλιτρο παγωτό”. Όμως εκείνη την στιγμή δεν υπολόγισες ότι δεν διαλέγεις εσύ τον έρωτα αλλά ο έρωτας εσένα.
 • Η ζωή είναι όμορφη:
  Μεταξύ μας, όταν νιώθεις ερωτευμένη η ζωή σου γίνεται αυτομάτως πιο χαρούμενη. Ξυπνάς με ένα γλυκό χαμόγελο παρόλο που ξέρεις ότι έχεις μια κουραστική μέρα στην δουλειά. Γιατί γνωρίζεις ότι θα δεις τον άνθρωπο σου και μία αγκαλιά και ένα γλυκό του φιλί θα σου πάρει όλη την κούραση. Τι άλλο χρειάζεσαι για να μην νιώθεις ευτυχισμένη;;;;

Αξίζει να ερωτευτείς. Βαθιά μέσα σου πιστεύεις ότι δεν θα ξανανιώσεις έτσι όμως ότι σου έδωσε το παρελθόν σου έδωσε δεν έχει κάτι καινούργιο. Αν ξεπέρασες και ξέχασες τον πρώην σου ένας άνθρωπος εκεί έξω σε περιμένει να σε κάνει πιο δυνατή και σίγουρη για τον εαυτό σου δίνοντάς σου αγάπη και στοργή. Όλοι έχουμε δικαίωμα στον έρωτα γιατί είναι το πιο πολύτιμο αγαθό πάνω στην γη!!!!!

 

You may also like