5 Προϊόντα που θα μεταμορφώσουν τα φρύδια σας

by Εύη Τσανάκα

Δεν έχει σημασία εάν το πρόσωπό σας έχει εκ φύσεως λεπτά και αραιά ή παχιά και πυκνά φρύδια, όπως εκείνα που βλέπουμε στο Instagram. Οι πιθανότητες ωστόσο, να έχετε τα ίδια φρύδια με εμάς, είναι πολλές. Και μαζί με αυτό, να αντιμετωπίζετε τα ίδια προβλήματα με εμάς.  Έχουμε περάσει ώρες μπροστά σε μικροσκοπικούς ή μεγεθυντικούς καθρέφτες, προσπαθώντας να δώσουμε το σωστό σχήμα στα φρύδια μας, ή ακόμα και στις καρέκλες των ειδικών που εφαρμόζουν κλωστή και κερί. Κάποιοι από εμάς δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι χωρίς να γεμίσουν τα φρύδια τους. Και μιλώντας πιο συγκεκριμένα, έχω δοκιμάσει βασικά σχεδόν κάθε προϊόν φρυδιών που κυκλοφορεί στην αγορά, ώστε να μπορούμε να μοιραστούμε τις γνώσεις αυτές μαζί σας. Βρήκαμε και σας προτείνουμε τα αγαπημένα μας προϊόντα φρυδιών, όποιο και αν είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Είτε θέλετε να τα γεμίσετε, είτε να τα παχύνετε, είτε να τα τιθασεύσετε.

1. Πλούσια, γεμάτα και καλλωπισμένα φρύδια στο λεπτό. Η σύνθεση μους-ορού είναι εμπλουτισμένη με μικροϊνες που γίνονται ένα με το δέρμα και τα φρύδια για πλούσιο αποτέλεσμα. Το Diorshow Bold Brow διαθέτει ένα ισχυρό μείγμα βιταμινών (Ε, Β5 και Β8), γνωστών για τις θρεπτικές και καλυπτικές τους ιδιότητες.

2. Σας χαλάνε τη διάθεση τα αραιά φρύδια σας; Γεμίστε τα με το Build ‘Em Up Brow Powder στην απόχρωση Soft Brown. Αυτή η λεπτεπίλεπτη ματ πούδρα διατίθεται σε οχτώ πλούσιες αποχρώσεις και είναι ιδανική για να αποκτήσετε πυκνά φρύδια με φυσικό αποτέλεσμα. Δώστε σχήμα στα φρύδια σας με τη μύτη του απλικατέρ και γεμίστε τα κενά με γρήγορες, ανοδικές κινήσεις για ανάλαφρο, απαλό αποτέλεσμα.

3. Για τέλεια έντονα φρύδια, σύρετε λίγο, προς τα πάνω με το μολύβι Brôw Define Pencil στην απόχρωση 09 για να μιμηθείτε τις φυσικές τρίχες και να γεμίσετε τις αραιές περιοχές. Συνδυάστε με το βουρτσάκι για φυσικό look και με ακριβές σχήμα.

4. Κρεμώδες χρώμα για τα φρύδια και πούδρα, μαζί σε μία συσκευασία για φυσικά, γεμάτα φρύδια, με ένταση. Ο συνδυασμός από το κρεμώδες χρώμα μαζί με την πούδρα δημιουργούν ένα φυσικό γέμισμα στα φρύδια στην απόχρωση που εσείς επιθυμείτε. To κρεμώδες χρώμα με υφή κερί/gel καλύπτει κάθε τρίχα του φρυδιού και δημιουργεί την εικόνα νέων τριχών. Η πούδρα χαρίζει περισσότερη ένταση και λεπτομέρεια στο χρώμα.

5. Αδιάβροχο gel μεγάλης διάρκειας σε βαζάκι που σχηματίζει με ακρίβεια τα φρύδια. Απλώνεται ομοιόμορφα, σταθεροποιείται γρήγορα για το απόλυτα περιποιημένο φρύδι. Γεμίζει, επιμηκύνει και σχηματίζει για διακριτική έως θεατρική εμφάνιση. Δοκιμάστε το Fluidline Brow Gelcreme στην απόχρωση Deep Dark Brunette για σκούρο καστανό αποτέλεσμα.

You may also like