5 ΝΕΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΣΤΟ NETFLIX

Φυσικά και η επιλογή και αυτόν τον μήνα σε σειρές και ταινίες είναι πολύ μεγάλη στο Netflix, αλλά εμείς επιλέξαμε να σας παρουσιάσουμε τις 5 που ανυπομονούμε να δούμε!

01/03: Tonight You’re Sleeping with Me

Εγκλωβισμένη σε έναν αδιάφορο γάμο, μια δημοσιογράφος πρέπει να επιλέξει μεταξύ του απόμακρου αλλά γλυκού συζύγου της και ενός νεότερου πρώην που μπήκε ξανά στη ζωή της.

03/03: Love at First Kiss

Ο Χαβιέρ μπορεί να δει το μέλλον… και τελικά μαθαίνει ποιος είναι ο έρωτας της ζωής του. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: είναι η κοπέλα του καλύτερού του φίλου.

08/03: Faraway

Μια γυναίκα κληρονομεί ένα σπίτι σε ένα κροατικό νησί και ξεκινά ένα αυθόρμητο ταξίδι που αναζωπυρώνει τη χαρά της για τη ζωή και της ανοίγει την πόρτα σε έναν νέο έρωτα.

10/03: Luther: The Fallen Sun

Στοιχειωμένος από έναν άλυτο φόνο, ο ευφυής αλλά ξεπεσμένος ντετέκτιβ του Λονδίνου Τζον Λούθερ δραπετεύει από τη φυλακή και κυνηγά έναν σαδιστή κατά συρροή δολοφόνο.

31/03: Murder Mystery 2

Οι ντετέκτιβ Νικ και Όντρι Σπιτς, που προσπαθούν να ανοίξουν το γραφείο τους, βρίσκονται στο επίκεντρο μιας διεθνούς έρευνας όταν ένας φίλος τους πέφτει θύμα απαγωγής. Κι αν κρίνουμε από το trailer, οι περιπέτειες τους έχουν πολύ μυστήριο και γέλιο!

Οι ημερομηνίες αντιστοιχούν στην ημέρα κυκλοφορίας στο netflix.

You may also like