6 μυστικά για να βγαίνουμε ακόμα πιο όμορφες στις φωτογραφίες

CBP_35292-759x506Οκ, πρέπει να παραδεχτούμε ότι θαυμάζουμε τις γυναίκες στα social media που βγαίνουν πάντα τέλειες στις φωτογραφίες, χωρίς καμία ατέλεια, ειδικά ότι γνωρίζουμε ότι στην πραγματικότητα η τελειότητα “τελείωσε” στην “Αφροδίτη της Μήλου” που έμεινε και χωρίς άκρα! Η αλήθεια είναι ότι για να βγάλουν, όμως, τη μία και μοναδική που θα «ανεβάσουν», τραβούν δεκάδες λήψεις προηγουμένως.

Υπάρχουν όμως και κάποια “μυστικά” που μοιράζεται μαζί μας η beauty blogger, Marianna Hewitt, προκειμένου να βγαίνουμε πιο αδύνατες στις φωτογραφίες!

Χαμογελάστε με τα μάτια
Οι πρώτες συμβουλές για τέλειες selfies είναι να «ξεκολλήσετε» το πρόσωπο από τον λαιμό σας και να χαμογελάσετε με τα μάτια. Οταν χαμογελάμε δείχνοντας τα δόντια μας, το πρόσωπο μας δείχνει πιο γεμάτο. Με το να κάνετε ένα ελαφρύ μειδίαμα, δίνετε την ψευδαίσθηση πως ορίζεται το πρόσωπο σας, ενώ ανεβάζετε και τα ζυγωματικά σας.

Παίξτε με τις γωνίες, για να φαίνεστε ψηλότερη
Για να κάνετε το σώμα σας να δείχνει πιο λεπτό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια ψεύτικη εικόνα ανάλογα με τη γωνία λήψης. Αν είστε μικροκαμωμένη, τραβήξτε φωτογραφία από μια χαμηλότερη γωνία.

Βρείτε την πιο κολακευτική πόζα για τα ρούχα σας
Αν ένα ρούχο δεν είναι τόσο κολακευτικό για εσάς, π.χ είναι πιο χαλαρό, καθίστε για να του δώσετε σχήμα.

Δοκιμάστε να σας φωτογραφίσουν, ενώ περπατάτε
Ένα ακόμη μυστικό για να φαίνεστε πιο αδύνατοι είναι να περπατήσετε. Ετσι θα δημιουργήσετε γωνίες στο σώμα σας, γυρίζοντας στο πλάι.

marianna-hewitt-london-6-759x506

Παίξτε με τα χέρια σας
Καλό θα ήταν να μην κρεμάτε τα χέρια σας στο πλάι. Είτε ορίστε τη μέση σας ακουμπώντας τα πάνω σε αυτή, σαν μοντέλο, ή κάντε πως παίζετε με τα μαλλιά σας.

Τα φίλτρα αυτά τα μαγικά
Αν όλα αποτύχουν ήρθε η ώρα να βάλετε εμπρός τα μεγάλα μέσα. Χρησιμοποιήστε φίλτρα αλλά με μέτρο. Μην το παρακάνετε, διότι δεν θέλετε να δείχνετε επεξεργασμένη.

Πηγή: εδώ

You may also like