6 τρόποι να φέρεις την άνοιξη στα μαλλιά σου

Εκμεταλλεύσου τα ανθισμένα λουλούδια που υπάρχουν παντού τριγύρω και φέρε την άνοιξη στα μαλλιά σου. Ενσωμάτωσε τα αγαπημένα σου λουλούδια σε κάθε πιθανό χτένισμα και “επικοινώνησε” την πιο δημιουργική πλευρά σου στην πιο ρομαντική εποχή. Είναι εύκολο!

#1.

Μόλις μάζεψες μαργαρίτες και δεν ξέρεις τι να τις κάνεις; Μόνη σου ή με βοήθεια στερέωσε με τσιμπιδάκια (σε απόχρωση των μαλλιών σου) τις αγαπημένες σου μαργαρίτες. Είναι cute και το τέλειο χτένισμα για το Instagram σου!

@glossybox_us
#2.

Ποιος είπε ότι μόνο οι νύφες αυτή την εποχή σκέφτονται να διακοσμήσουν τα μαλλιά τους με φρέσκα λουλούδια; Με λίγα λόγια, εννοούμε ότι δεν χρειάζεται ένας ιδιαίτερος λόγος για να επιλέξετε λουλούδια. Γιατί όχι στον κότσο σας να μην προσθέσετε μια μικρή σύνθεση από ανοιξιάτικα λουλούδια;

@sophieandlunalondon
#3.

Πήγαινε ένα βήμα πιο πέρα την top τάση για φέτος στα μαλλιά. Συγκεκριμένα οι 2 γαλλικές – πλεξίδες θα μεταμορφωθούν αν προσθέσεις κάποια ντελικάτα και χρωματιστά λουλούδια. Σε αυτή την περίπτωση δεν θα χρειαστείς τσιμπιδάκια, αφού πολύ εύκολα τα λουλούδια στερεώνονται ανάμεσα στις πλεξίδες!

@friendscentraltvfriends
#4.

Όπως γνωρίζεις τα μισά – μισά μαλλιά, αποτελούν ένα κλασικό και ρομαντικό χτένισμα που από τη μια γίνεται εύκολα και από την άλλη γίνεται ακόμα πιο ανοιξιάτικο αν προσθέσεις στο πίσω μέρος, μικρά λουλουδάκια.

@creativeteamherde
#5.

Και περνάμε στην αλογοουρά που ξεχωρίζει για τα πολλά χωρίσματα με τα χαρακτηριστικά μικρά λαστιχάκια. Είναι εκείνο το χτένισμα που”βολεύει” αυτόν τον καιρό που ξεκινά η ζέστη, ενώ τα λουλούδια που μπορείς να κρύψεις μέσα, θα κάνουν τη διαφορά!

@toasang
#6

Νιώσε και εσύ παιδί των λουλουδιών και φτιάξε μια αυτοσχέδια στέκα από λουλούδια. Είναι ιδανική τόσο για μια βόλτα μέσα στην πόλη ή για ένα weekend σε κάποιο νησί. Όπως είπαμε και στον πρόλογο, μην περιμένεις την ιδανική περίσταση για να το τολμήσεις. Τώρα, σήμερα ή αύριο είναι η ιδανική στιγμή για εσένα!

@iamstyledhair

You may also like