6+1 πράγματα που μας κάνουν ουσιαστικά χαρούμενες

Νιώθετε χαρούμενες στην καθημερινότητά σας; Χαμογελάτε ανέμελα; Αισθάνεστε αγάπη κι αρμονία στον χώρο σας; Πότε ήταν η τελευταία φορά που αναλογιστήκατε ότι αυτά που κάνετε καθημερινά σας κάνουν χαρούμενη; Μπορείτε να διαμορφώσετε εσείς την ζωή σας όπως την θέλετε;

Αν όχι, εμείς σας προτείνουμε 6+1 τρόπους για να βρείτε ξανά το χαμόγελο σας!

1. Μάθετε να δέχεστε τα δώρα
Ακόμα και να μην γιορτάζετε το να δεχτείτε ένα όμορφο δώρο από κάποιο αγαπημένο πρόσωπό σου, σας γεμίζει χαρά και ευτυχία. Ειδικά όταν αυτή η κίνηση αγάπης σας ενθουσιάσει .

2. Απολαύστε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας
Μία εξόρμηση από την πόλη για ένα σαββατοκύριακο θα σας κάνει να νιώσετε γεμάτοι ευεξία. Θα γεμίσετε και οι δύο τις μπαταρίες σας, θα ξεκουραστείτε και θα χαλαρώσετε απίστευτα.

3.  Κανονίστε ένα  γεύμα μαζί με ένα αγαπημένο σας πρόσωπο
Καιρός λοιπόν είναι να πάρετε αυτό το πρόσωπο και να πάτε να φάτε και να μιλήσετε έτσι θα αισθανθείτε και εσείς πιο όμορφα που μιλήσατε  με έναν δικό σας άνθρωπο που ίσως να είχατε και αρκετό καιρό να δείτε.

4. Μην επιστρέφετε σπίτι μετά τη δουλειά, βγείτε για φαγητό
Ένα μικρό και καθημερινό πράγμα που θα σας ξεκουράσει και θα σας γλιτώσει από έναν μεγάλο κόπο.

5. Μία εξόρμηση στα μαγαζιά;
Θα ανανεωθείτε και θα νιώσετε καλύτερα ακόμα και να αγοράσετε κάτι μικρό ή φθηνό για το σπίτι ή για την ανανέωση που κάνετε κάθε εποχή στην ντουλάπα σας

6. Αφιερώστε λίγο χρόνο σε εσάς
Επιβραβεύστε τον εαυτό σας με ένα χαλαρωτικό μπάνιο και μην παραλείψετε την φροντίδα του προσώπου αλλά και του σώματος σας.

7. Μία έκπληξη από τον σύντροφό σας
Είχατε μία δύσκολη μέρα στην δουλειά και σας στέλνει μία υπέροχη ανθοδέσμη για να σας κάνει χαρούμενη και να «ανακουφίσει» λίγο την κούραση σας. Τι πιο όμορφο από αυτό;

Πολλές φορές και εμείς οι ίδιες δεν ξέρουμε τι πραγματικά μας κάνει χαρούμενες. Ψάχνουμε την χαρά μέσα σε πολύπλοκες καταστάσεις, αντί να συνειδητοποιήσουμε ότι η ευτυχία βρίσκεται σε μικρά πράγματα γύρω μας. Καιρός λοιπόν να τις ζήσουμε στο έπακρο.

 

You may also like