6+1 τρόποι για να ξεπεράσεις τον χωρισμό, από τη Γιάννα Σαλή

by The K-magazine

12168151_10206905943640725_933409154_nΠώς να ξεπεράσει κάτι που σε πονάει;
Η πληγή θέλει χρόνο να κλείσει και ο χωρισμός πάντα θα είναι πληγή και σιγά-σιγά με τις σωστές συμβουλές μας θα επουλωθεί και θα καταλάβεις ότι η ζωή είναι μικρή για να στεναχωριέσαι για κάτι που έφυγε και για κάποιον που δεν συνειδητοποίησε την αξία σου!

1. Λένε ότι η ζωή μετά από έναν χωρισμό σε πάει “πίσω”, μπορείς άνετα να τους διαψεύσεις: βγες έξω με τις φίλες σου και τις παρέες σου που ξέρεις ότι θα περάσεις καλά. Είναι ότι καλύτερο για να ξεχαστείς, καθώς η ψυχολογία σου “θα φτάσει ταβάνι”.

2. Καλό θα ήταν να εξαφανίσεις ό,τι σου θυμίζει αυτόν. Κυρίως τα δώρα που σου έχει κάνει σε επετείους ή σε γενέθλια αυτή την στιγμή είναι ότι χειρότερο να τα βλέπεις και να σκέφτεσαι τις καλές σας στιγμές, καθώς θα νιώθεις πόσο μόνη είσαι τώρα.

3. Κάνε επιτέλους κάτι για σένα. Μία νέα αρχή πάντα βοηθάει. Ξεκίνα γυμναστήριο ή ακόμα καλύτερα ανανέωσε την γκαρνταρόμπα σου μιας που αλλάζει και η εποχή τώρα. Επιβάλλεται.

4. Θα νιώσεις υπέροχο εάν αποδράσεις με τις φίλες σου ένα 2ήμερο. Πηγαίνετε μία εκδρομή. Θα ξεφύγει το μυαλό σου και θα δεις μέρη που ίσως να μην έχεις δει και μπορείς να κάνεις δραστηριότητες που δεν έχεις σκεφτεί ποτέ, να κάνεις.

5. Μια αλλαγή στα μαλλιά σου θα σε γεμίσει με αυτοπεποίθηση. Ακόμα να κλίσεις ραντεβού στο κομμωτήριο;

12170748_10206905943560723_1589431830_n6. Το πρωί είναι ωραίο να περπατάς χαλαρά. Θα δεις νέα άτομα γύρω σου και θα ξεκινήσει η μέρα σου γεμάτη ενέργεια και όχι με πίεση.

7. Όταν μπαίνεις στο σπίτι σου θα έχει πολλές αναμνήσεις από εκείνον. Καιρός είναι να το αλλάξεις. Υπάρχουν πολλές λύσεις. Μικρά διακοσμητικά ή αλλαγή θέσεων στα έπιπλα. Έτσι θα ασχοληθείς και με την διακόσμηση του σπιτιού σου. Κάτι δηλαδή εποικοδομητικό και ξέγνοιαστο.

Όλα τα καλά κάποτε τελειώνουν. Κράτα τα θετικά από κάθε σχέση που έχεις κάνει ώστε να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Να γνωρίζεις ότι είσαι σωστή απέναντι του. Και να θυμάσαι ότι στην επομένη γωνία σε περιμένει κάτι καλύτερο.

Άλλωστε όπως λένε “θα φιλήσεις πολλούς βατράχους μέχρι να βρεις τον πρίγκιπα!” Φτάνει να μπορέσεις να τον ξεχωρίσεις…

Περισσότερα για τη Γιάννα Σαλή, μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like