7 απαντήσεις διάσημων γυναικών όταν τις ρώτησαν γιατί δεν κάνουν δίαιτα

Για κάποιο λόγο η κοινωνία βομβαρδίζεται καθημερινά με νέα «πρέπει» και τάσεις όσον αφορά στην εμφάνιση του σώματος και ειδικά του γυναικείου. Μικρή μέση, έντονες καμπύλες, χωρίς ραγάδες και ατέλειες, είναι μόνο μερικά στη λίστα των «απαιτήσεων», που όλο και πληθύνονται, αντί να προωθείται η διαφορετικότητα και η ομορφιά αυτής. Έξι διάσημες, λοιπόν, αποκρίθηκαν με τη δική τους εμπνευσμένη απάντηση, όταν ερωτήθηκαν από δημοσιογραφικά Μέσα γιατί δεν κάνουν δίαιτα.

Jennifer Lawrence

«Δεν μπορώ να λειτουργήσω όταν είμαι σε δίαιτα. Είμαι πεινασμένη. Στέκομαι στα πόδια μου. Χρειάζομαι περισσότερη ενέργεια.» είπε η Jennifer Lawrence στο Vanity Fair.

Jameela Jamil

«Δεν είμαστε φτιαγμένοι για να είμαστε όλοι ίδιοι. Και τίποτα καλό δε βγαίνει από το να μισείς τον εαυτό σου. Δε θα σε πάει ποτέ μπροστά. Πάντα θα σε κρατάει πίσω.», είπε στη HuffPost UK.

Adele

«Θα έχανα βάρος μόνο αν επηρέαζε την υγεία μου ή τη σεξουαλική μου ζωή, κάτι που δεν κάνει», είπε η τραγουδίστρια στη The Guardian.

Kristen Bell

«Ήμουν σε φάση ‘Έχω ένα μωρό. Ξέρεις πόσο απίστευτο είναι αυτό; Είναι τόσο δραστικό. Για ποιο λόγο να είμαι τόσο προβληματισμένη για το μέγεθος του παντελονιού μου;’», δήλωσε στο E!news μετά τη γέννηση της κόρης της, Lincoln.

Ashley Graham

«Ξέρω ότι δείχνω ωραία και, το πιο σημαντικό, νιώθω ωραία, οπότε γιατί κάνω δίαιτα; Τώρα ξέρω τι μου ταιριάζει», είπε η Grahamστο ABC News.

January Jones

«Δεν έχω κάνει ποτέ δίαιτα. Απλά ακούω αυτά που λαχταράει το σώμα μου. Δεν αρνούμαι στον εαυτό μου τίποτα.», δήλωσε το 2011 στο Allure.

 

You may also like