7 μολύβια υπόσχονται τα ωραιότερα φρύδια που έχετε φανταστεί

Τα μολύβια των φρυδιών είναι βασικά σε οποιοδήποτε μακιγιάζ. Με λίγες κινήσεις του καρπού μας, ένα καλό μολύβι φρυδιών μπορεί να μετατρέψει τα άτονα, αραιά φρύδια σε γεμάτα, πυκνά και τέλεια ορισμένα τόξα. Πιο φυσικά από το τζελ και ευκολότερα στη χρήση, τα μολύβια για τα φρύδια είναι ο πιο εύκολος και ανεπιτήδευτος τρόπος, για να σχηματίσουμε και να τονίσουμε τα φρύδια μας, ακόμα και αν δεν έχουμε καμιά απολύτως εμπειρία.

1. Η μύτη του μολυβιού Brow Ink Trio 3 σε 1, είναι λεπτή για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Συμπεριλαμβάνει ειδικό σφουγγαράκι-«μύτη» με πούδρα στην ίδια απόχρωση και ειδικό βουρτσάκι που έχουν σχεδιαστεί για να γεμίζετε τα φρύδια σας χαρίζοντάς τους τέλειο σχήμα.

2. Για τέλεια έντονα φρύδια, σύρετε λίγο, προς τα πάνω με το μολύβι Brôw Define Pencil, για να μιμηθείτε τις φυσικές τρίχες και να γεμίσετε τις αραιές περιοχές. Συνδυάστε με το βουρτσάκι για φυσικό look και με ακριβές σχήμα.

3. Η αδιάβροχη σύνθεση του Brow Beater Microfine Pencil Brush της Urban Decay επιτρέπει την εύκολη χρήση του και εξασφαλίζει απόλυτα ομοιόμορφο αποτέλεσμα, χάρη στην εξαιρετικά λεπτή μύτη του, που δίνει φυσικό τελείωμα στα φρύδια. Με το μηχανικό μολύβι, σχεδιάζετε την τέλεια καμπύλη στα φρύδια ή γεμίζετε τις αραιές περιοχές, ενώ το βουρτσάκι τιθασεύει τα φρύδια, προετοιμάζοντας τα για το χρώμα. Η σύνθεσή του περιλαμβάνει ενυδατικά συστατικά όπως βιταμίνη Ε, έλαιο argan και έλαιο καρύδας.

4. Το μολύβι φρυδιών της Bobbi Brown Long-Wear Brow Pencil, προσφέρει εξαιρετική ακρίβεια στον σχηματισμό των φρυδιών και διαρκεί 16 ώρες.

5. Μηχανικό αδιάβροχο μολύβι διαμόρφωσης φρυδιών με πρόσθετο βουρτσάκι που δίνει σχήμα, χρώμα και πυκνότητα. Αποκτήστε το για ένα αποτέλεσμα διαρκείας μέχρι και 12 ώρες.

6. Μολύβι φρυδιών για τέλειο σχήμα. Γυναίκες που χρειάζεται να διορθώσουν ,να “γεμίσουν” κενά ή να τονίσουν το σχήμα των φρυδιών τους. Γράφει εύκολα και σταθερά. Αφού τα σχεδιάσετε, “χτενίστε” τα χρησιμοποιώντας το πίσω μέρος του μολυβιού που καταλήγει σε βουρτσάκι.

7. Το πρώτο στο είδος του, 2 σε 1 , μολύβι που χρωματίζει και σταθεροποιεί τα φρύδια σας με μία μόλις κίνηση. Εξαιρετική 12ωρης διάρκειας σύνθεση, ανθεκτική στο νερό την υγρασία και τον ιδρώτα.

You may also like