7 “μυστικά” που ελκύουν τους άντρες σε μία γυναίκα, από τη Μ. Παπουτσάκη

Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα πάνω σε μία γυναίκα που ελκύουν τους άνδρες. Όμως εκτός από το σώμα, το πρόσωπο και τον χαρακτήρα, εγώ βρήκα εφτά περίεργα πράγματα που «τραβούν» τους άνδρες σαν μαγνήτες.

1.Φόβος
Φυσικά και οι άνδρες λατρεύουν να βλέπουν μια γυναίκα να φοβάται και μάλιστα έρχεται πρώτο στα «παράξενα». Ε βέβαια, βρίσκουν την ευκαιρία να το παίζουν ήρωες και προστάτες.

2.Φυσική ομορφιά
Ναι, είναι κάτι που θα σας ξαφνιάσει. Τους αρέσει πολύ να μας βλέπουν άβαφες, με χαλαρά ρούχα, ατημέλητα μαλλιά. Θεωρούν πως έτσι βλέπουν την πραγματική της εικόνα. Εεε έχουν δίκιο…

3.Να φοράς γυαλιά
Είναι κάτι που πραγματικά δεν θα καταλάβω ποτέ. Οι άνδρες το αγαπούν. Τώρα το βρίσκουν σέξι, αθώο, φυσικό… Ένας θεός ξέρει.

4.Να φοράς στρατιωτικά
Αυτό έχει προκύψει από ένα μίνι γκάλοπ. Εγώ προσωπικά δεν το καταλαβαίνω. Τι το ελκυστικό μπορεί να έχει η παραλλαγή; Το μυστήριο; Μάλλον θα είναι ότι έχουν κοινά ενδιαφέροντα…

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 9 λόγοι για να μην του δώσεις ούτε μια ευκαιρία…, από τη Μαρία Παπουτσάκη

5. Να σε παρατηρούν όταν βάφεσαι
Ποιός ξέρει γιατί… Ίσως θαυμάζουν τον τρόπο που το κάνουν. Ίσως πάλι εντυπωσιάζονται από το διαφορετικό στυλ κάθε γυναίκας. Έτσι, μην τρομάζεις όταν σε κοιτάζει με απορία.

6. Η προφορά
Εσένα μπορεί να σου φαίνεται περίεργη και διαφορετική από τις υπόλοιπες, παρόλα αυτά εκείνοι το βρίσκουν χαριτωμένο, όπως λένε.

7.Ραγάδες
Να δω τι άλλο θα ακούσω… Τους αρέσουν οι ραγάδες, λοιπόν. Αν έχετε κάνει παιδί με τον σύντροφός σας έχει μία λογική. Αγαπά ότι επιτρέψατε στον εαυτό σας να δημιουργηθούν, άρα αγαπά και αυτές. Παράνοια…

Εσάς ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που λατρεύει ο σύντροφός σας πάνω σας;

Πηγή: εδώ

You may also like