7 περίεργα στοιχεία που ελκύουν τους άντρες σε μία γυναίκα

Σίγουρα υπάρχουν πολλά πράγματα πάνω σε μία γυναίκα που ελκύουν τους άνδρες. Όμως εκτός από το σώμα, το πρόσωπο και τον χαρακτήρα, εμείς βρήκαμε 7 περίεργα πράγματα που “τραβούν” τους άνδρες σαν μαγνήτες.

1.Φόβος

Φυσικά και οι άνδρες λατρεύουν να βλέπουν μια γυναίκα να φοβάται και μάλιστα έρχεται πρώτο στα «παράξενα». Τους δίνει την ευκαιρία να το παίξουν ήρωες και προστάτες.

2. Φυσική ομορφιά

No make up, please! Είμαι σίγουρη, ότι σας ξαφνιάζει. Αλλά τους αρέσει πολύ να μας βλέπουν άβαφες, με χαλαρά ρούχα, ατημέλητα μαλλιά.  Όχι να είμαστε βρώμικες, αλλά φυσικές! Θεωρούν πως έτσι βλέπουν την πραγματική της εικόνα. Εεε έχουν κάποιο δίκιο…

3. Να φοράς γυαλιά

Είναι κάτι που πραγματικά δεν θα καταλάβω ποτέ. Οι άνδρες το αγαπούν. Τώρα το βρίσκουν σέξι, αθώο, φυσικό… Ένας Θεός ξέρει.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 9 λόγοι για να μην του δώσεις ούτε μια ευκαιρία…, από τη Μαρία Παπουτσάκη

5. Να σε παρατηρούν όταν βάφεσαι

Κι αυτό μας προκαλεί απορεία. Αλλά, μάλλον θαυμάζουν τον τρόπο που περιποιούμαστε τον εαυτό μας. Είναι η στιγμή της μεταμόρφωσης…Ίσως πάλι εντυπωσιάζονται από το διαφορετικό στυλ κάθε γυναίκας. Έτσι, μην τρομάζεις όταν σε κοιτάζει με απορία.

6. Η προφορά

Μπορεί να είναι και η άρθρωση. Βρίσκουν γλυκιά αυτή τη διαφοροποίηση. Εσένα μπορεί να σου φαίνεται περίεργη, παρόλα αυτά εκείνοι το βρίσκουν χαριτωμένο, όπως λένε.

7. Ραγάδες

Να δω τι άλλο θα ακούσω… Τους αρέσουν οι ραγάδες, λοιπόν. Αν έχετε κάνει παιδί με τον σύντροφό σας έχει μία λογική. Αγαπά ότι επιτρέψατε στον εαυτό σας να δημιουργηθούν, άρα αγαπά και αυτές. Παράνοια θα έλεγε κανείς, όμως αν το καλοσκεφτείς, είναι ότι υπάρχει μία ατέλεια που σε κανει μοναδική ή πιο προσιτή…

Εσάς ποιο είναι το πιο περίεργο πράγμα που λατρεύει ο σύντροφός σας πάνω σας;

Πηγή

Περισσότερες πληροφορίες για τη Μαρία Παπουτσάκη , μπορείτε να διαβάσετε εδώ

You may also like