7+1 πράγματα που δεν ήξερες για την Scarlett Johansson

Η Scarlett Johansson πρωταγωνιστεί στην εκπληκτική ταινία ‘’Ιστορία γάμου’’, που παίζεται ακόμα στους κινηματογράφους. Με αφορμή την επιστροφή της στη μεγάλη οθόνη, βρήκαμε 10 πράγματα που μάλλον δεν ήξερες για την αγαπημένη ηθοποιό.

  • Έχει ένα δίδυμο αδερφό και μπορούμε να πούμε ότι διακρίνουμε μια ομοιότητα μεταξύ τους. Επίσης έχουν άλλα 2 μεγαλύτερα αδέρφια, την Vanessa και τον Adrian.
  • Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μόλις 13 ετών. Από τότε ένιωσε πιο κοντά την γιαγιά της, την οποία αποκαλεί ως την καλύτερη της φίλη.
  • Πριν ξεκινήσει την ηθοποιία, η μικρή τότε Scarlett έπαιξε σε αρκετά διαφημιστικά αλλά και στο θέατρο. Ο πρώτος μεγάλος της ρόλος ήρθε το 1996 όπου και έπαιξε την έγκυο έφηβη στην ταινία ”Manny & Lo”.

Είναι τεράστια φαν του μουσικού Tom Waits ενώ στο παρελθόν η ίδια κυκλοφόρησε ένα ολοκληρωμένο άλμπουμ, το ”Anywhere i lay my head” με covers των τραγουδιών του.

Η Scarlett λατρεύει τις κωμωδίες, η αγαπημένη της όμως είναι η ”Auntie Mame”, του 1958.

Ανήκει στους celebrities που είναι αριστερόχειρες.

‘Εχει ένα παιδί με τον Rose Dorothy Dauriac, το οποίο έφερε στον κόσμο το 2014. Η ηθοποιός ήταν έγκυος κατά την διάρκεια γυρισμάτων της ταινίας ”Avengers: Age of ultron” ενώ χρησιμοποιήθηκαν σωσίες – ηθοποιοί για να παίξουν τις πιο επικίνδυνες σκηνές.

  • 8. Η μητέρα της Melanie Sloan, κάποτε ήταν manager της. Ενώ στην αρχή υπερασπιζόταν αυτή την απόφαση, το 2009 αποφάσισε να την απολύσει (!).

You may also like