8 tips για τις εγκύους με το λευκό φόρεμα

grefnant brideΤελικά σου έγιναν με άλλη σειρά από αυτή που τα περίμενες και έτσι επισπεύδεις το γεγονός της μεγάλης μέρας, για να μην βρει εσένα πολύ «μεγάλη» η μέρα αυτή.

Δεν υπάρχει λόγος για άγχος, νεύρα, κλάματα και τα σχετικά. Καταρχάς δεν είσαι ούτε η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία νύφη που θα παντρευτεί με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Σίγουρα, και μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, αλλιώς τον είχες σκεφτεί το γάμο σου. Εσύ αδύνατη και κούκλα, ύστερα από εξαντλητική δίαιτα και αμέτρητα spa, χορός γλέντι και μεθύσι μέχρι πρωίας και όλα αυτά που συμπληρώνουν μια τέλεια μέρα.

Τελικά όμως, ήρθε το μωρό πριν τη μεγάλη μέρα. Και καλείσαι τώρα να αποφασίσεις: πολιτικός γάμος και μετά γαμο-βάφτιση ή απλά βάφτιση; Ή μπαμ μπαμ ένας θρησκευτικός χωρίς πολύ μεγάλο πάρτι;

Οι απόψεις διχάζονται, και θα τις αναφέρω και τις δύο μιας και δεν έχω εμπειρία επί του θέματος.

Κάποιες λένε κάνε το γάμο τώρα γιατί μετά δεν υπάρχει περίπτωση να αντέξεις να κάνεις το παραμικρό και απλά θα θες να αφοσιωθείς στο παιδί σου. Άλλες πάλι δε βιάζονται και θέλουν η μέρα τους να είναι όπως την είχαν ονειρευτεί, χωρίς… γραμμάριο παραπάνω.

Στην παρούσα φάση ελέγχουμε την πρώτη πλευρά. Και έχουμε και λέμε:
1. The sooner the better! Έτσι άπαξ και αποφασίσεις το μυστήριο να γίνει μην το καθυστερείς, δεν υπάρχει λόγος να αργείς το γάμο και η κοιλιά να φουσκώνει και άλλο με αποτέλεσμα να σε δυσκολεύει στη μέρα σου.
2. Αν αποφασίσεις να το κρατήσεις κρυφό από τους καλεσμένους τότε πρόσεξε κινήσεις και συμπεριφορές. Δεν είναι ανάγκη να ακούς ψου ψου και υποθέσεις καλεσμένων πίσω από την πλάτη σου επειδή κάθεσαι συνεχώς και αποφεύγεις τη σαμπάνια.
3. Ενημέρωσε τον οίκο νυφικών στον οποίο κατέληξες πόσο μηνών θα είσαι όταν θα γίνει το μυστήριο για να προσέξουν το μέγεθος της διαμέτρου του φορέματος στην κοιλιά.
4. Φρόντισε το νυφικό να μην έχει “γοργονέ” γραμμή, ούτε το κλασσικό στράπλες που σφίγγει κάτω από το στήθος και τονίζει την κοιλιά. Το ότι είσαι έγκυος δεν σημαίνει ότι πρέπει να χάσεις το παραμικρό από τη γοητεία σου. Παραμένεις μία σέξι και όμορφη γυναίκα.
38e63590a9486cc2f47ad1b128fea80f5. Πρόσεξε τη διατροφή σου, δεν είναι ανάγκη να σου μυρίζουν γαλακτομπούρεκα και σουβλάκια τις μέρες πριν το γάμο και να τρέχεις άρον άρον να φαρδύνεις το νυφικό τελευταία στιγμή. Και μην ξεχνάς τις φωτογραφίες, δεν θες το προσωπάκι σου να τρομπαριστεί παραπάνω από όσο επιτρέπει ο μήνας της εγκυμοσύνης σου.
6.Βάλε καλύτερα πλατφόρμες στο γάμο και φρόντισε να έχεις λευκά flat για να τα αλλάξεις αμέσως και να μην κουράσεις τη μέση σου.
7. Ζήτα από το μπαρ να δημιουργήσουν non-alcohol cocktails ώστε να πίνεις non-stop όλο το βράδυ.
8. Τέλος, κάνε το γάμο νωρίς το απόγευμα, γύρω στις 6, προκειμένου να αντέξεις να το γλεντήσεις, αλλά να βρεθείς νωρίς στο κρεβάτι μιας και το γλέντι θα έχει ξεκινήσει από νωρίς.

Άντε και με έναν πόνο!!

Πηγή: Yes-I-do.gr, κείμενο: Νεφέλη Βιτζηλαίου

You may also like