9 ιδέες που θα μετατρέψουν τα νύχια σου σε μικρά έργα τέχνης

Ποιος είπε ότι η τέχνη πρέπει να περιορίζεται και να υπάρχουν όρια όσον αφορά τους τρόπους προβολής της; Αυτό το φθινόπωρο δες τα πράγματα αλλιώς και αντιμετώπισε τα νύχια σου ως εκείνο το σημείο της εμφάνισης σου που θα δείξεις το κάτι παραπάνω. Δες πως θα δημιουργήσεις σικ και ιδιαίτερες εικόνες που θα αναδείξουν την τελική εμφάνιση σου με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Παρακάτω ακολουθούν 8+1 ιδέες για να βγεις από την comfort zone σου. Μεταμόρφωσε τα νύχια σου σε μικρά έργα τέχνης, γιατί όχι;

Nail Inspiration:

  • Διάλεξε ένα χρώμα στα περισσότερα νύχια σου. Δημιούργησε στα υπόλοιπα σχέδια σε αποχρώσεις που θα κάνουν αντίθεση με το βασικό χρώμα. Για επιπλέον λάμψη, διάλεξε και να κάνεις περίγραμμα με ένα βερνίκι σε όποια μεταλλική απόχρωση επιθυμείς.
  • Τα αφηρημένα σχέδια όλων των μεγεθών, δείχνουν ακόμα πιο κομψά. Ιδιαίτερα αν επιλέξεις να συνδυάσεις 2 ή και περισσότερες αποχρώσεις του μπλε, του πορτοκαλί και του πράσινου.
  • Για εσένα που είσαι αναποφάσιστη όσον αφορά το βερνίκι που πρέπει να επιλέξεις και ειδικότερα την εποχή του φθινόπωρου, μην ανησυχείς, αφού πολύ εύκολα και μέσω ιδιαίτερων σχεδίων μπορείς να συνδυάσεις και να αναμείξεις πολλά χρώματα μαζί, δημιουργώντας νύχια τα οποία καμία δεν θα έχει σαν και εσένα.
  • Σε αυτό το σχέδιο θα έχεις τη δυνατότητα να συνδυάσεις τις αγαπημένες τελείες  – που πάντα είναι μεγάλη τάση στα νύχια – μαζί με τα αφηρημένα σχέδια. Δημιούργησε τις δικές σου εικόνες και κάνε τη διαφορά!
  • Και περνάμε σε κάτι διαφορετικό, κομψό και ιδιαίτερο. Πες ναι στις γραμμές και δεν εννοούμε τις ίσιες, αλλά εκείνες που θα ξεχωρίσουν για την καμπύλη τους και τον συνδυασμό χρωμάτων τους.
  • Μετάφερε το τέτρις στα νύχια σου και ή τις νοητές σκάλες και επίλεξε χρώματα που θα δώσουν επιπλέον δυναμισμό και ένταση στην εμφάνιση σου.
  • Γυρνάμε πάλι στην τάση που θέλει τα νύχια μας από τη μια να είναι μονόχρωμα και από την άλλη να παίζουμε με την τεχνική του μάρμαρου και τα αφηρημένα σχέδια. Το μυστικό για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, είναι να επιλέξεις τα αγαπημένα σου φθινοπωρινά χρώματα τα οποία είναι κοντά μεταξύ τους.

Bonus

  • Ορίστε τα νύχια που φωνάζουν από μακριά τέχνη και ζωγραφική. Δημιούργησε ‘’στάμπες’’ από χρώματα της επιλογής σου και άσε τους υπόλοιπους να νομίζουν ότι μόλις έφυγες από το μάθημα εικαστικών.
  • Σίγουρα ένα από τα πιο αγαπημένα μας σχέδια, αφού τα λεπτά μαύρα γραμμικά σχέδια που γίνονται ένα με άλλα χρώματα δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που δεν θα δεις πουθενά αλλού.

Photo credits: @anna.nails.berlin (instagram)

You may also like