Αυτό το σαββατοκύριακο το πρόγραμμα έχει “Summer Shopping at the Museum” στο The Pop up Project

Μετά το συγκλονιστικό δείπνο που απολαύσαμε χθες βράδυ στο Natu που διοργάνωσαν η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, δεν μπορώ να μην σας γράψω για το The Pop Up Project «Summer Shopping at the Museum» που θα πραγματοποιηθεί αυτό το σαββατοκύριακο στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή .

Πώς θα ξεκινήσει, άλλωστε, το καλοκαίρι μας χωρίς μία επίσκεψη εκεί; Ο καιρός μάλιστα, είναι ιδανικός για να περάσουμε την ώρα μάς μέσα στο μουσείο κάνοντας ατελείωτο shopping!

Οπότε, έχουμε και λέμε… Το Μουσείο Γουλανδρή, στην Κηφισιά, μεταμορφώνεται σε έναν ατμοσφαιρικό καλοκαιρινό προορισμό γεμάτο χρώματα, αρώματα, μουσική και δημιουργική ενέργεια, φιλοξενώντας μερικούς από τους πιο αγαπημένους Έλληνες designers και lifestyle brands.

Με φόντο το μοναδικό σκηνικό που ετοιμάζουν για εμάς οι δύο οικοδέσποινες του The Pop up Project, η Φαίη Μπέη και η Ιλεάνα Ισμυρίδη, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν μοναδικές δημιουργίες, resort-inspired fashion pieces, χειροποίητα αντικείμενα, κοσμήματα, summer accessories, beauty products και ιδιαίτερα lifestyle items που αποτυπώνουν την αισθητική του ελληνικού καλοκαιριού.

Ποιούς σχεδιαστές θα βρούμε;

Περισσότεροι από 50 επιλεγμένοι Έλληνες σχεδιαστές και brands συμμετέχουν στο φετινό Pop Up Project, δημιουργώντας μια εμπειρία shopping που συνδυάζει το design, το handmade στοιχείο και την ανάγκη να στηρίζουμε ελληνικές δημιουργίες με χαρακτήρα και ταυτότητα. Φυσικά δεν θα παραλείψουμε για να θαυμάσουμε και να ψωνίσουμε από τα stands των αγαπημένων 2k10 Katerina Kamisi, Treasurebox by Annita, The Artians, Always on Sunday και DNZ Boutique...

Με summer playlists, αέρα διακοπών και μια ανεπιτήδευτη resort αισθητική, το  The Pop up Project «Summer Shopping at the Museum» δεν είναι απλώς ένα shopping event. Είναι μια μικρή γιορτή για το καλοκαίρι που μόλις ξεκινά.

Για όσους αγαπούν τις ιδιαίτερες αγορές, τα ελληνικά brands και τα όμορφα weekend spots στην πόλη, αυτό είναι το event που δεν πρέπει να χάσουν πριν τις πρώτες καλοκαιρινές αποδράσεις.

Αυτό το Σαββατοκύριακο 23 & 24 Μαΐου, το ραντεβού όλων μας είναι στο The Pop up Project στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

POWERED BY: FAY’S CONTROL -fayscontrol.gr

ΧΟΡΗΓΟΙ: Laboratoires Embryolisse , 1664 Blanc

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

You may also like

Leave a Comment