ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ

Μπαίνουμε στην Άνοιξη και σιγά-σιγά  κάνουμε όλο και περισσότερες αλλαγές γύρω μας. Από την γκαρνταρόμπα, τα καλλυντικά μας όσο και την ατμόσφαιρα του σπιτιού στο οποίο ζούμε αρκετές ώρες και απολαμβάνουμε. Μπορεί να μην είναι δυνατές ραγδαίες αλλαγές, αλλά οι μικρές πινελιές δίνουν το στίγμα τους στην ατμόσφαιρα και στην αλλαγή της διάθεσή σας. Μπορεί να σηματοδοτήσουν μια ευχάριστη έκπληξη καθημερινά. Ένας έξυπνος, πρακτικός και οικονομικός τρόπος για να αλλάξετε την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας, είναι να επιλέξετε όμορφες μυρωδιές που θα διαχέονται σε διάφορα σημεία  του χώρου, τα οποία θα αφυπνίζουν ευεξία και ανανέωση! Προσπαθούμε μόνο να επιλέξουμε τα κατάλληλα κεριά, τα οποία δε θα επιβαρύνουν με έντονες μυρωδιές την διάθεσή μας, προκαλέσουν αρνητικά συναισθήματα ή πονοκεφάλους. Επιλογές που θα μας βοηθήσουν να ενεργοποιήσουμε αυτή την αλλαγή.

Time eraser, Medisel

Επιλέγουμε αρωματικά κεριά φιλικά προς το περιβάλλον, καθώς εκτός από το ότι προστατεύεις το ίδιο, εξασφαλίζεις πιο υγιή ατμόσφαιρα στο χώρο, τις ώρες που είναι αναμμένο. Ένα ιδανικό αρωματικό κερί από 100% κερί σόγιας, με βελούδινο άρωμα που θα σας ταξιδέψει στον χρόνο και θα σας παρασύρει σε μαγικές στιγμές χαλάρωσης. Ένα πολυτελές κερί που μεταμορφώνει και αναζωογονεί την ατμόσφαιρα του χώρου, με το διακριτικό του άρωμα,  το οποίοδεν διαθέτει τοξικές ουσίες. Η σύνθεση του είναι vegan αλλά και cruelty free. Τοποθετημένο σε γυάλινο βάζο, το οποίο μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί.

Choe candles

Το ελληνικό sustainable brand με έδρα το χωριό Κανακάδες στην Κέρκυρα, παράγουν αρωματικά φυσικά κεριά ανάλογα με την ζήτηση, Έτσι, μπορούν να διατηρούνακέραιη αρωματικές του ιδιότητες. Είναι 100% φυσικά από τον πλούτο της ελληνικής και μεσογειακής φύσης. Κεριά με στόχο την βιωσιμότητα αλλά και την καλύτερη απόδοση των φυσικών χαρακτηριστικών τους.

Original Jasmine, Waks

Το αρωματικό κερί Jasmine για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας, δημιουργεί αίσθηση χαράς και ευτυχίας. Σε κομψό, λευκό γυάλινο δοχείο και όμορφη συσκευασία. Το άρωμα του γιασεμιού κυριεύει τις αισθήσεις σας με πλούσιες και γλυκές νότες.

Οι μυρωδιές μένουν αναλλοίωτες και χαρακτηριστικές στον χρόνο!

Featured image: unsplash.com/@gettyimages

You may also like