Η WARNER BROS ΜΑΣ “ΨΗΝΕΙ” ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΓΗ

Περισσότερες ιστορίες έρχονται, η μία τον επόμενο Απρίλιο!

               Για όσους δε γνώριζαν το έργο του J.R.R. Tolkien και το μαγικό κόσμο της Μέσης Γης, ο Peter Jackson έκανε το ιδανικό introduction στο ευρύτερο κοινό ξεκινώντας το 2001 με την τριλογία του “Άρχοντα Των Δαχτυλιδιών” και μερικά χρόνια ακολούθησε η ιστορία του Bilbo Bagginsaka “The Hobbit”. Κάπως έτσι η μυθολογία γύρω από τους Ανθρώπους, τους Νάνους, τα Ξωτικά και κάθε φυλή της Μέσης Γης αγαπήθηκε και πλέον “μεταδίδεται” από γενιά σε γενιά. Κι ενώ πριν λίγο καιρό αρχίσαμε να αποκτούμε μία ιδέα για τη δημιουργία των διαβόητων “Δαχτυλιδιών Της Δύναμης”, η Warner Bros αποφάσισε να μας διηγηθεί κι άλλες ιστορίες!

               Η συνέχεια αυτή θα δοθεί με την animated ταινία “The Lord Of The Rings: The War Of The Rohirrim” όπου θα ακολουθήσουμε την ιστορία του οίκου του Helm Hammerhand, του θρυλικού βασιλιά της Rohan. Και μάλιστα για τη συγκεκριμένη μετράμε κι αντίστροφα καθώς θα είναι διαθέσιμη στο κοινό τον επόμενο Απρίλιο. Φυσικά στα σχέδια υπάρχουν κι άλλες ιστορίες, για τις οποίες το studioδιατηρεί σιγή ιχθύος (ή μήπως ομερτά;), ενώ επίσης η Δεύτερη Εποχή της Μέσης Γης θα εξερευνηθεί στα πλαίσια των “Δαχτυλιδιών της Δύναμης”.

               Αν κι ακόμη δεν είναι γνωστό αν η αρχική ομάδα των Peter Jackson, Philippa Boyens και Fran Walsh θα ενσωματωθούν στα επόμενα projects, εντούτοις από κάθε πλευρά υπάρχει η επιβεβαίωση πως υπάρχει συνεχής επικοινωνία ανάμεσα στους τρεις δημιουργούς και την παραγωγή για το franchise.

               Ετοιμάστε ένα μπόγο με τα απολύτως απαραίτητα, όπως ψωμί Ξωτικών και… ξεκινάμε για νέες περιπέτειες λίαν συντόμως!

               Πηγή: Empire

You may also like