ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ ΓΙΑ ΠΑΣΧΑ Ο DIMITRIS KATRIVESIS ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΤΗΑΜΑ RESTAURANT

Ήρθε και πάλι η στιγμή να ανακοινώσουμε με μεγάλη χαρά την έναρξη της καλοκαιρινής σεζόν 2022 για το εστιατόριο THAMA, στην Τήνο. Από τη Μ. Δευτέρα όλη η ομάδα θα είναι έτοιμη και θα μας περιμένει να γιορτάσουμε μαζί το Πάσχα στο νησί των ανέμων και των θαυμάτων.

Η κουζίνα ανανεώθηκε και εμπλουτίστηκε με πολλές νέες προτάσεις σε βιώσιμα πιάτα, βασισμένα σε τοπικά συστατικά, παραδοσιακές συνταγές και καινοτόμες επεξεργασίες. Είναι αυτά που ο σεφ, Δημήτρης Κατριβέσης, σχεδίασε με λεπτομέρεια, πολλή αγάπη και πάθος.

Φυσικά ανυπομονούμε να δοκιμάσετε το νέο μενού γευσιγνωσίας, που φέτος αγκαλιάζει τα μυστικά της θάλασσας. Συνδυάζει υλικά και τεχνικές από την Ιαπωνία μέχρι και τη Μεσόγειο.Μια πρωτότυπη προσέγγιση για τον εκλεπτυσμένο συνδυασμότων προϊόντων της Τήνου με τη σύγχρονη μαγειρική τέχνη, σε έναν αέναο καμβά μεταξύ παράδοσης και καινοτομίας, ένα «tradinnovation»όπως ο σεφ αγαπά να αναφέρει.

 Η χρήση της ανοιχτής φωτιάς εξακολουθεί να κυριαρχεί στο μενού μας, ένας τρόπος μαγειρέματος που είναι συνυφασμένος με την Ελληνική κουλτούρα.

 Ο κύριος σκοπός μας είναι να διατηρήσουμε την αγνότητα και την αυθεντικότητα της ελληνικής κουζίνας… Και να παρουσιάσουμε ένα μοναδικό μενού μέσα από μια σύγχρονη οπτική γωνία, έναν φόρο τιμής στις τοπικές γεύσεις και παραδόσεις.

Ειδικά για τη Μεγάλη Εβδομάδα, το εστιατόριό μας θα είναι ανοιχτό και τα μεσημέρια. Επίσης θα υπάρχει και ειδικά διαμορφωμένο μενού σύμφωνα με τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας.

Κάντε την κράτηση σας μέσω του site μας.

ΤΗΑΜΑ Restaurant
Λ. Σταύρου Κιονίων, Τήνος
📍 https://g.page/thama_tinos

Τηλ. κρατήσεων: 22830 29021

WhatsApp: +30 697 093 6168

Email: [email protected]

You may also like