ΑΠΟΛΑΥΣΑΜΕ ΤΟ ΚRAKEN BLACK SPICED RUM ΣΤΟ IGUAZU

Σε ένα τροπικό παράδεισο στο κέντρο της Αθήνας, στο εξωτικό Iguazu, εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν signature Kraken Black Spiced cocktails και μία πανδαισία λατινοαμερικάνικων γεύσεων σε ένα late lunch.

Με snapshots από το ειδικά διαμορφωμένο Kraken Photo Booth καθώς και με ξεχωριστά Kraken tattoos, οι καλεσμένοι γνώρισαμε από κοντά τον μυθικό κόσμο του Kraken Black Spiced Rum και απολαύσαμε μία πικάντικη εμπειρία γεύσεων και αισθήσεων!

Ποιό είναι το Kraken Black Spiced Rum;

Το ρούμι Kraken Black Spiced απέκτησε το όνομά του από το θαλάσσιο μυθικό τέρας «Kraken» το οποίο φημολογείται ότι είχε επιτεθεί σε πλοίο που μετέφερε μεγάλες ποσότητες ρούμι κατά τη διάρκεια του 18ου αιώνα. Το τέρας σκότωσε όλο το πλήρωμα του πλοίου καταστρέφοντας παράλληλα όλα τα βαρέλια με το ρούμι, εκτός από ένα, το οποίο και έβαψε με το μελάνι του… Έτσι γεννήθηκε το THE KRAKEN RUM!

Με χώρα προέλευσης την Καραϊβική, μία χώρα σταθμό στην παραγωγή ρουμιού, το Kraken Black Spiced είναι ένα από τα καλύτερα spiced ρούμια, με πλούσιο και πικάντικο άρωμα σε εντυπωσιακή, πρωτότυπη φιάλη.

Η σύνθεση του προέρχεται από αριστοτεχνικό χαρμάνι αποσταγμάτων που παλαιώνουν κάτω από τον ήλιο της Καραϊβικής στο οποίο προστίθενται εξωτικά μπαχαρικά. Η γεύση του είναι μοναδικά ξεχωριστή με έντονες νότες σοκολάτας, μελάσας και βανίλιας που συνδυάζονται αρμονικά με πινελιές γαρίφαλου, κανέλας και τζίντζερ και δημιουργούν ένα θερμό τελείωμα με αίσθηση βανίλιας, διακριτική παρουσία καφέ και υποψία πιπεριού.

You may also like